Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin dancy35/ Çok Maç Az Risk

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
7.7

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,340
3,197
113
son atakta fark var diye fener defansı bıraktı münihli eleman son 2 saniye bomboş turnikeye çıktı kaçırdı yoksa 70di münih

mersinlee33

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
98
24
28
son atakta fark var diye fener defansı bıraktı münihli eleman son 2 saniye bomboş turnikeye çıktı kaçırdı yoksa 70di münih
35 saniye kala top münihteydi ve 68 sayıdaydı , baldwin veselynin üstüne yüklendi ve bariz şekilde top veselyden cıktı , incelediler yine de topu fenere verdiler. sonra faul yaptılar fark 7 oldu. ilk maçı münih 4 sayıyla almıştı , son hücumda 3lük atıp 2li averajı eşitlemek istediler. 28 saniye kala yine baldwin hücum etti ve 3lüğü kacırdı. 5 saniye kala faul yaptılar. yine baldwin içeri yüklendi ve 0.2 kala topu elinden çıkarttı fakat boş turnikeyi kaçırdı ve olan bizim 97 orana oldu :(
3. çeyrek 10 sayı attılar kabul edilemez bişe. 3.çeyrek toplam28 sayı cıktı ,40 sayı cıksaydı tüm kuponlarım tutuyordu. bu gece cok fena battım. allah yardımcımız olsun..

Garip0

Bahtsizgarip.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,490
2,376
113
35 saniye kala top münihteydi ve 68 sayıdaydı , baldwin veselynin üstüne yüklendi ve bariz şekilde top veselyden cıktı , incelediler yine de topu fenere verdiler. sonra faul yaptılar fark 7 oldu. ilk maçı münih 4 sayıyla almıştı , son hücumda 3lük atıp 2li averajı eşitlemek istediler. 28 saniye kala yine baldwin hücum etti ve 3lüğü kacırdı. 5 saniye kala faul yaptılar. yine baldwin içeri yüklendi ve 0.2 kala topu elinden çıkarttı fakat boş turnikeyi kaçırdı ve olan bizim 97 orana oldu :(
3. çeyrek 10 sayı attılar kabul edilemez bişe. 3.çeyrek toplam28 sayı cıktı ,40 sayı cıksaydı tüm kuponlarım tutuyordu. bu gece cok fena battım. allah yardımcımız olsun..
ne kadar kayip var

Garip0

Bahtsizgarip.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,490
2,376
113
giden gitti reis.. şöyle söyliyim şayet bu maç üst olsaydı tüm borçlarım kapanıyordu. 3 hafta önce nişanlandım. yaz sonu düğün düşünüyorum. eğer üst olsa hiçbir sıkıntım kalmıyordu. şimdi tavandaki duvara bakıyorum :)
hadi ya üzüldüm dost senin adina 20 varmi kayıp :(

Cuneyt_Ozturk

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
78
22
8
arkadaşa üzüldüm ve bu basketbollara sürekli üst ısrarını anlayamıcagım galiba:(