- 67,440
- 39,753
- 113
güvenemedin mi bayerneSattım beyler kuponu 2272 ye 😂😂
güvenemedin mi bayerneSattım beyler kuponu 2272 ye 😂😂
kâr kardir tebriklerSattım beyler kuponu 2272 ye 😂😂
Temiz kar kanka hayırlı olsun tebriklerSattım beyler kuponu 2272 ye 😂😂
iyi valla Tebrikler; )
Sattım beyler kuponu 2272 ye 😂😂
68 de kalmis😂😂iyi yapmışssın bayern geçemedi 68i
o maçtan dünyalar kaçtı . 155.üst :/ münih 69.5üst. ah ah 97 oran tek maç68 de kalmis😂😂
35 saniye kala top münihteydi ve 68 sayıdaydı , baldwin veselynin üstüne yüklendi ve bariz şekilde top veselyden cıktı , incelediler yine de topu fenere verdiler. sonra faul yaptılar fark 7 oldu. ilk maçı münih 4 sayıyla almıştı , son hücumda 3lük atıp 2li averajı eşitlemek istediler. 28 saniye kala yine baldwin hücum etti ve 3lüğü kacırdı. 5 saniye kala faul yaptılar. yine baldwin içeri yüklendi ve 0.2 kala topu elinden çıkarttı fakat boş turnikeyi kaçırdı ve olan bizim 97 orana olduson atakta fark var diye fener defansı bıraktı münihli eleman son 2 saniye bomboş turnikeye çıktı kaçırdı yoksa 70di münih
ne kadar kayip var35 saniye kala top münihteydi ve 68 sayıdaydı , baldwin veselynin üstüne yüklendi ve bariz şekilde top veselyden cıktı , incelediler yine de topu fenere verdiler. sonra faul yaptılar fark 7 oldu. ilk maçı münih 4 sayıyla almıştı , son hücumda 3lük atıp 2li averajı eşitlemek istediler. 28 saniye kala yine baldwin hücum etti ve 3lüğü kacırdı. 5 saniye kala faul yaptılar. yine baldwin içeri yüklendi ve 0.2 kala topu elinden çıkarttı fakat boş turnikeyi kaçırdı ve olan bizim 97 orana oldu
3. çeyrek 10 sayı attılar kabul edilemez bişe. 3.çeyrek toplam28 sayı cıktı ,40 sayı cıksaydı tüm kuponlarım tutuyordu. bu gece cok fena battım. allah yardımcımız olsun..
giden gitti reis.. şöyle söyliyim şayet bu maç üst olsaydı tüm borçlarım kapanıyordu. 3 hafta önce nişanlandım. yaz sonu düğün düşünüyorum. eğer üst olsa hiçbir sıkıntım kalmıyordu. şimdi tavandaki duvara bakıyorumne kadar kayip var
hadi ya üzüldüm dost senin adina 20 varmi kayıpgiden gitti reis.. şöyle söyliyim şayet bu maç üst olsaydı tüm borçlarım kapanıyordu. 3 hafta önce nişanlandım. yaz sonu düğün düşünüyorum. eğer üst olsa hiçbir sıkıntım kalmıyordu. şimdi tavandaki duvara bakıyorum