- 731
- 227
- 43
2 leSen adama laf çakçağına kendine bak bence, daha geçen herkesin içinde rezil oldun hala dolaşıyorsun buralarda yüzsüz gibi
2 leSen adama laf çakçağına kendine bak bence, daha geçen herkesin içinde rezil oldun hala dolaşıyorsun buralarda yüzsüz gibi
Askerdeyim yalanı atıp, milletten para dilenen adam bize 2le diyor vay arkadaş bukadar olur
Boşver onunda canı sıkılıyor dur napsınYok reis ben bunla ne tartısıcam sen burda kazanan kupon atmamışsın kayıp kupon ıle cash out yapıp kaç para kaçırmışsın adamın derdine bak ayıp
Sen çok iyi bir insansın reis niyetinde öyle belli oluyor Allah gönlüne göre versinBoşver onunda canı sıkılıyor dur napsın
Estağfurullah dostumSen çok iyi bir insansın reis niyetinde öyle belli oluyor Allah gönlüne göre versin
Mantık olarak doğru evet ama bu zamanda kötü alışkanlığı olmayan birini bulmak imkansız gibi birşey herkesin bi kötü alışkanlığı illa oluyor hele ki bu çağda benim görüşüme göre iyi insan olmak için önemli olan düşünce yapısı ,niyetEstağfurullah dostum
Iyi insan olsaydım kumar oynuyor olmazdım diye düşünüyorum.
Çevrene zarar vermiyorsan iyi insansin demek istiyorsun.Mantık olarak doğru evet ama bu zamanda kötü alışkanlığı olmayan birini bulmak imkansız gibi birşey herkesin bi kötü alışkanlığı illa oluyor hele ki bu çağda benim görüşüme göre iyi insan olmak için önemli olan düşünce yapısı ,niyet
Çevrene de zarar verebilirsin istemeden de olsa üzülsen de ama bu senin niyetini kötü yapmaz ki her kumar oynayan kötü insan değil bence kötü insan kavramı cok farklı benim gözümdeÇevrene zarar vermiyorsan iyi insansin demek istiyorsun.
Ama bu kumari oynarken çevresine zarar vermeyen çok nadirdir.
Kötü değil tabiki.Çevrene de zarar verebilirsin istemeden de olsa üzülsen de ama bu senin niyetini kötü yapmaz ki her kumar oynayan kötü insan değil bence kötü insan kavramı cok farklı benim gözümde
İyiye doğru biraz daha Yakınlaşırız inşallah o zaman zamanla reisKötü değil tabiki.
Ama iyidende uzak🙂
Inşallah kardeşim😀İyiye doğru biraz daha Yakınlaşırız inşallah o zaman zamanla reis