- 13,342
- 15,408
- 113
Bol sans @dancy35 betkur da mi limit koydu o gunden sonraHedefe ulaşılması durumunda özelden iletişime geçerim
Beyler nerede yapalım.
Çoğu yerde limitliyim😒😒
Bol sans @dancy35 betkur da mi limit koydu o gunden sonraHedefe ulaşılması durumunda özelden iletişime geçerim
Beyler nerede yapalım.
Çoğu yerde limitliyim😒😒
Yok dost bir gram ciddiye almadım alsam dm ye yamulurum zaten .Etkinlik kovaladığını görüyorum zaten 😄Ciddiye aldıysan sorry kanka bende para yok no duş no para
Çok haklısın imajbette bana limit koyduValla yeter ya sponsor siteler bile limit koydu mu ayar oluom beyler bu limit koyanlari bi liste haline getirelim başkan a ile telim böyle olmaz. Bu Kumar sonucta kazanmak da var kaybetmek de. Uye kaybeder Ken iyi kazanir Ken limit. Ozaman kapat siteni esnaflik yap. Ayip ya ayar oluom su limit olayina
3 sene önce 😂Valla yeter ya sponsor siteler bile limit koydu mu ayar oluom beyler bu limit koyanlari bi liste haline getirelim başkan a ile telim böyle olmaz. Bu Kumar sonucta kazanmak da var kaybetmek de. Uye kaybeder Ken iyi kazanir Ken limit. Ozaman kapat siteni esnaflik yap. Ayip ya ayar oluom su limit olayina
şarabım şarapsın şarap gibiyizz 😘Dancy hedef maçı arıyor
Şaraba devam yola son gaz devam
şarabım şarapsın şarap gibiyizz 😘
reis bugünlerde şov yapıyordünkü rollingden daha kısa sürecek her gün bir yeni rekor 😂 @dancy35
Vbet de limit koyuyo Sefa onlar da cizgiyi bozdu. Bana limit koydular bende hesabi kapattirdimrota vbet 1xbet takıl buralarda no limit
EMRE Akbaba hayatının golünü attı@dancy35 Gs oy 1.5 üst yaz bunu
Betkur sana da limit koyduysa yatirimi zor gorur buyuk oyunculari kaybediolar böyle isteBetkurda geçen rollingte limit koydu