Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin dancy35 / Keşke Kasayı Bassak🙄

Kupon Miktarı
200
Kupon Oranı
3.2

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,055
10,630
113
hayat bu ya. benim idari para cezalarımı görsen bune ulan dersin:D ben paparayı kiraya versem bişey kaybetmem yine ceza verirler en kötü. zaten borç içindeyim tabi mahkemelik falan olmak sıkıntı
O işten para cezası ile yırtma şansın yok direk araciliktan içerdesin:)

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,853
113
ula yok benimki yardım hocam. adam arayışa girmiş geri kalan onun sorumluluğunda. adam belki aile geçindiriyor yada öğrenci bilemeyiz çok acil sıkışmış belki günlerdir aç belki ceza yemicek belki yicek. istedi verdim git adama söyle yapma etme diye:D
Ya ben senin yardım amaçlı yaptığını biliyorum ne gibi bi çıkarın olabılır zaten :d ama benim demek istediğim o değil böyle işlere bulaşılmaz biliyorum ben bu işleri zamanında ben de içindeydim ve o arkadas aldığı o parayla gidip idda oynıcak ihtiyacı için kullanmıcak adım gibi de Eminim sonra al basına belayı

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,853
113
O işten para cezası ile yırtma şansın yok direk araciliktan içerdesin:)
Yok hocam oyle hemen içeri girme durumu falan yok üfürme onlar her hesabı patlayını içeri almıyorlar bağlantısı varsa site ile gerçekten sağlam sa içeri alıyorlar garibanları almıyorlar alsalar bile en baba 1 ay içinde çıkartıyorlar biliyorum

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Ya ben senin yardım amaçlı yaptığını biliyorum ne gibi bi çıkarın olabılır zaten :d ama benim demek istediğim o değil böyle işlere bulaşılmaz biliyorum ben bu işleri zamanında ben de içindeydim ve o arkadas aldığı o parayla gidip idda oynıcak ihtiyacı için kullanmıcak adım gibi de Eminim sonra al basına belayı
haklısın hocam sakat işler doğru

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Bunu denedim ama sonuç nerelere varır bilemem artık sabah sürprizi diyelim son günlerde sabonis ve aldridge tek kalanlar olmuştu bu 3. Artık herhalde gelir brogdon en skoreri yanına istersen atlanta tek taraflı ust veya genel üste denenir güzel maçlar var gece futboluna hiç güvenmiyorum ama sansimiz Bol olsun sonuçta müneccim değiliz:/
Ahaahahah capela 30 da kalmış 😅😅😅 hepsi gelmiş capela tek sayı asist veya ribaund dhhaxhxhx

Ekli dosyalar