- 11,661
- 3,679
- 113
Ben çok eğlenmeyeceğim demek ki. Çünkü engel listeme uçuyorsun şu an...ahahahaha , bu topik çok eğlenceli geçecek
bütün teşkilat, ben tek
Ben çok eğlenmeyeceğim demek ki. Çünkü engel listeme uçuyorsun şu an...ahahahaha , bu topik çok eğlenceli geçecek
bütün teşkilat, ben tek
bu tür yorumlarda kurallara aykırı olan ne?dostum bu tarz yorum yapmayı ne zaman bırakacaksın.
Sen hala nasil banlanmiyorsun hayretler icindeyimahahahaha , bu topik çok eğlenceli geçecek
bütün teşkilat, ben tek
Ben engelledim bileBen çok eğlenmeyeceğim demek ki. Çünkü engel listeme uçuyorsun şu an...
Kardeşim adama garezin mi var her konusunda yok site adamısın yok şu bu yazıyorsun.Beğenmiyorsan muhabbete dahil olmasana.Herkesin huzurunu kaçırıyorsunbu tür yorumlarda kurallara aykırı olan ne?
At kanka aldigin listeyi tartismadan defolup gidelim şuradan boyle adamlar yuzunden keyifimiz kalmiyorBen engelledim bile
paranı cektıgıne sevındımEvet beyler param gelmiş bulunmaktadır. Adamlar gönderecekmi diye korkarken kalkıp üstüne bir de papara kesintimide siteye eklediler. Neyse diğer konu beğenenler ve en yüksek bilen arkadaş toplasın bakalım burayaEkli dosyayı görüntüle 75448
Ben geç kalmışım yav, tırıvırısınına maruz kaldık 2 saat.Ben engelledim bile
Sonunda eline sağlıkmakhno77 2 gün uzaklaştırıldı. geldiğinde aynı yorumlar yapmaya devam eder ise Forumun huzurunu kaçırır ise süresiz Banlanacaktır.
Benimde olmam lazım 18.24 te zaten bolşans yazmısımUgususjs
Berat2010
Warcold
Sedatgs1905
Syntaxx
Reaper192
Nailex
Okaan
Bayramyay1
Emreyağmur
Sukes1982
Berkayaydın