Paylaş bro burda istemiyosan dm ileBen canlıdan tek atıyorum dost
Ben bu gece NBA kuponu paylaşcam dost ama daha var saat 2:30'u bulur
Belenenses 2.5 üst yatırım tavsiyesi değildir uzmeyecek kadar alınır ismimiz olmasada
Bütün meblağı Intere bastık yine yattık sağol dostBelenenses 2.5 üst yatırım tavsiyesi değildir uzmeyecek kadar alınır ismimiz olmasada
Yok bu yukardakınden sonra almadım dost@Distin varmı canlı dost , kaybetsek de sıkıntı yok
Gülelim de ayıp olmasın morukMiami Heat-New York Knicks :Miami Kazanır (Uzatmalar dahil)
La Equidad (W)-America de Cali (W): 2,5 Üst
Kazanmak istiyorsanız oynayabilirsiniz. Kimseye de yapmayız bu güzelliği. Bu yazdıklarımız yatırım tavsiyesi olmamakla beraber, evinizi arabanızı satıp basabilirsiniz. Maçlar sona erdikten sonra görüşmek dileğiyle. (şaka amaçlıdır)
Bence güzel maçlar. Teşekkürler destekMiami Heat-New York Knicks :Miami Kazanır (Uzatmalar dahil)
Kazanmak istiyorsanız oynayabilirsiniz. Kimseye de yapmayız bu güzelliği. Bu yazdıklarımız yatırım tavsiyesi olmamakla beraber, evinizi arabanızı satıp basabilirsiniz. Maçlar sona erdikten sonra görüşmek dileğiyle. (şaka amaçlıdır)
2.5 üst dedigin maç 0-0 bitmiş bari bir gol olsaydı 😃 Maçkolik yorumcularından daha kötüsün @Gribet Destek 😃😃Miami Heat-New York Knicks :Miami Kazanır (Uzatmalar dahil)
iade i itibar talep ediyorum2.5 üst dedigin maç 0-0 bitmiş bari bir gol olsaydı 😃 Maçkolik yorumcularından daha kötüsün @Gribet Destek 😃😃
Reis sen dakka 30dan sonra takip etmedin sanirsam 😁😁2.5 üst dedigin maç 0-0 bitmiş bari bir gol olsaydı 😃 Maçkolik yorumcularından daha kötüsün @Gribet Destek 😃😃
Oraya bir woooonn çekelim lütfenMiami Heat-New York Knicks :Miami Kazanır (Uzatmalar dahil)
Bu gribeti takip edin 😁😁Oraya bir woooonn çekelim lütfen