- 7,118
- 7,183
- 113
Çektiniz mi kafalari reis konuya en hakim olan sabah kahvaltıda tek simitle 70 lik chivas götüren @Gokhandgnc35 ye de bir danış gitmeden
2 gün daha sayarsan bende askerde 460 gün tek tek saymıştım..valla reisim sende haklısın ama 6 senelik bir iliski oldugu icin aileler birbirini tanıyor, nerdeyse tüm arkadaslarımız ortak. ayrıldık ayrılalı gün sayıyorum 458 gün olmus şansımı deneyeceğim icimde kalmaması bakımından
krdsm sohbet muhabbet konusu işte rahatsız oluyorsan girme konuya yeterliBilader bu iş için fikir istenicek yer mi burası iyice saçmaladınız
8dk sonra 460usda2 gün daha sayarsan bende askerde 460 gün tek tek saymıştım..
hadi o da saydıysaaa 😃Adam gün saymis lan sen ayvayi yemissin kardesim
Şimdi bende hesapladim kariyi bosayali 2586 gün olmuş8dk sonra 460usda
Hem bosayip hem gün saymakta güzel dayı 😁Şimdi bende hesapladim kariyi bosayali 2586 gün olmuş
2587Şimdi bende hesapladim kariyi bosayali 2586 gün olmuş
Yok saymadım ben arkadaş saymış ya onda bende boşanma tarihine bakıp hesapladım üç aşağı beş yukarıHem bosayip hem gün saymakta güzel dayı 😁
Kız niye başka aile çocuklarını yaksın terbiyesizim. 6 yıl bir ilişkide o kız keşkül olmuştur. Elin 6 yılda elden geçme kızına başkası niye evlensin terbiyesizim. Evlilik olmayacaksa 6 yıl da ilişki mi olur? Olursa da o kızdan hayır mı gelir.Kardeş uzak dur kızı yakma bu fikri burada araıyorsan sen yrra yemişssin kumardan götün düzelmez kızı azad et
memleket nere kral seninKız niye başka aile çocuklarını yaksın terbiyesizim. 6 yıl bir ilişkide o kız keşkül olmuştur. Elin 6 yılda elden geçme kızına başkası niye evlensin terbiyesizim. Evlilik olmayacaksa 6 yıl da ilişki mi olur? Olursa da o kızdan hayır mı gelir.
Benim 1587 gün 8 saat 39 dakika oldu biteli ama hala er an her dakika her saniye aklımda o yüzden güzel kardeşim kim ne derse desin ömrünün geri kalanında benim gibi gün saymak istemiyorsan şansını denevalla reisim sende haklısın ama 6 senelik bir iliski oldugu icin aileler birbirini tanıyor, nerdeyse tüm arkadaslarımız ortak. ayrıldık ayrılalı gün sayıyorum 458 gün olmus şansımı deneyeceğim icimde kalmaması bakımından
Mersinmemleket nere kral senin
knk mehmetinho nerelerde bilgin varmıYok saymadım ben arkadaş saymış ya onda bende boşanma tarihine bakıp hesapladım üç aşağı beş yukarı
işte bir ırz düşmanı saygılar üstatRakı duyguları sık değiştirir, madem roof tercih ediyorsun şarap ile ortamı yumuşat, hem rakının kokusu aranızda oluşabilecek samimiyetin önüne geçer.