Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Date İçin Fikire İhtiyacım Var

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
383
63
Bilader bu iş için fikir istenicek yer mi burası iyice saçmaladınız

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,697
4,893
113
valla reisim sende haklısın ama 6 senelik bir iliski oldugu icin aileler birbirini tanıyor, nerdeyse tüm arkadaslarımız ortak. ayrıldık ayrılalı gün sayıyorum 458 gün olmus şansımı deneyeceğim icimde kalmaması bakımından
2 gün daha sayarsan bende askerde 460 gün tek tek saymıştım..

widqet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
534
141
43
Kardeş uzak dur kızı yakma bu fikri burada araıyorsan sen yrra yemişssin kumardan götün düzelmez kızı azad et

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,647
689
113
Kardeş uzak dur kızı yakma bu fikri burada araıyorsan sen yrra yemişssin kumardan götün düzelmez kızı azad et
Kız niye başka aile çocuklarını yaksın terbiyesizim. 6 yıl bir ilişkide o kız keşkül olmuştur. Elin 6 yılda elden geçme kızına başkası niye evlensin terbiyesizim. Evlilik olmayacaksa 6 yıl da ilişki mi olur? Olursa da o kızdan hayır mı gelir.

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
417
313
63
Kız niye başka aile çocuklarını yaksın terbiyesizim. 6 yıl bir ilişkide o kız keşkül olmuştur. Elin 6 yılda elden geçme kızına başkası niye evlensin terbiyesizim. Evlilik olmayacaksa 6 yıl da ilişki mi olur? Olursa da o kızdan hayır mı gelir.
memleket nere kral senin

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
221
141
43
valla reisim sende haklısın ama 6 senelik bir iliski oldugu icin aileler birbirini tanıyor, nerdeyse tüm arkadaslarımız ortak. ayrıldık ayrılalı gün sayıyorum 458 gün olmus şansımı deneyeceğim icimde kalmaması bakımından
Benim 1587 gün 8 saat 39 dakika oldu biteli ama hala er an her dakika her saniye aklımda o yüzden güzel kardeşim kim ne derse desin ömrünün geri kalanında benim gibi gün saymak istemiyorsan şansını dene

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,702
7,547
113
Direk kızı Pusulabet'e üye yap bence 400 spin veriyor