- 829
- 332
- 63
Bütün Açıklamalar ve link burada
Çekim yaptın mı ?Bütün Açıklamalar ve link burada
Betdede itleri milleti dolandırdı.benimde paramı gasp etti adiler.her yerde rezil etmiştim kapatıp kaçtılar sonra.simdi yeni site açtılar büyük ihtimalle2 liseli kurmuş siteyi harçlık topluyor kadsjgdshjdgsh
ben de 50 tur cevirdim 55 tl verdi 10 tl bastim 5 kere sonuncusunda 20 carpan atti 450 tl odedi sonra canli dedi ki oynamamaniz gerekiyodu basmissin sen kazandigini digerek sayilmiyor dedi sakin yatirim yapmyin bence konusmalari hic hos degil dede diye canli destekmi olur amk100tl yatirn diyo 625 kazandm acaba dumencilermi guvenenedm
güvenme dümen 100 TL 1000 kişiden topla 100bin tl meselesi100tl yatirn diyo 625 kazandm acaba dumencilermi guvenenedm
Yok ben çektim 600lisans bile sahte kurmaca site 100 de yatırım avına çıkmış
Kanitla bi 600 de ben sana atacam hadiYok ben çektim 600
Kanitla bi 600 de ben sana atacam hadi
Erkeksen yolla parayı rakamı karıştırmışım sadeceKanitla bi 600 de ben sana atacam hadi
Kanıtladım bundan sonra yiyecemeyeceğin lafların altına yatma kardeşşş erkek adamsan bi laf ediyorsan yapacaksın. Yoksa insanlar seni ciddiye almazKanitla bi 600 de ben sana atacam hadi
ulan site sahibi velet kendine 600 attırıp güvenmi sağlatmaya çalışıyorsun sen ufaklıkKanıtladım bundan sonra yiyecemeyeceğin lafların altına yatma kardeşşş erkek adamsan bi laf ediyorsan yapacaksın. Yoksa insanlar seni ciddiye almaz