Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Demokrasi Hukuk Tebligat

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,847
3,694
113
Bana uc bes atın sizinle uğraşamiyim ayagı çekecektim 😁

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,324
1,297
113
Bende bir avukata tazminat davası açacağım.avukat haksız olduğunu ve kazanacağımı biliyor bu sebeple avantaj arıyor telefonu yüzüme falan kapatıyor en son yalloş seni bükerim dedim hakaret davası açacağım bana küfür ettin dedi 😂 hakim TDK’ya göre mi bakıyor acaba bilenler aydınlatsın 😂

Pandomim30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
16
18
Sakın inanma dolandırıcıdır
Bana her gün geliyor

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Valla geçen gün benide aradı avukat kılıklı dallamanın biri. 35bin tl ceza falan dedi ne kadar sürede kapatmam gerekiyor dedim. En kısa sürede 24 saat içinde ödeme yaparsanız hapis cezanızı kaldıracağız dedi. Tamam 24 saat benim için yeterli dedim 15 bin kasam var rulette yüksek betten kolon taktiği yapacağım dedim telefonu kapattı öküz ne güzel sohbet ediyorduk

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
890
113
Kanka 58bin cok sen 200atesle bana ben hallederim benim amcam Vezirköprü belediye baş bakani turan gayaa

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Real Madrid maçında inanılmaz şike döndü beyler izleyen oldu mu :D Ceza sahasında top havada gol oldu maçı bitirdi inanılmaz. Golü de saymadı bide