Naptin 😀umarım olursa söz 😂
Naptin 😀umarım olursa söz 😂
yine slot yine kayıp çok oldu kayıp olalı 🤣Naptin 😀
Şaşirmadim😀yine slot yine kayıp çok oldu kayıp olalı 🤣
oynamıcam slot dıyorum yine oynuyoruz abi lamet olsun o slota yaŞaşirmadim😀
Ne olacak bu halimiz cebimde 1 tl kalmadi yineoynamıcam slot dıyorum yine oynuyoruz abi lamet olsun o slota ya
Bende 20 30 bin biseu bekliyordum ama olsun bu ds iyidir son zamanlara göre 😀sweet beni şaşırttı 3tl betten girdim 547x kazanç verdi açıldımı ya pragmatic oyunları hadi bakim kazanırım umarım
1000 x oynamıyorum artık oradan gelecek 1000x ide beklemiyorum zaten black jacke geçtim karımı çektim diğer kalan 3kyıda black jackte bitirdim bugun zarar vermeden kapattım hırsımı aldım vaktimi geçirdim rahatımBende 20 30 bin biseu bekliyordum ama olsun bu ds iyidir son zamanlara göre 😀
Rulette bence en mantıklı olan 3 te 2 lik kısmı kapatmaktır, bire bir buçuk falan alıyorsun ama daha garanti gibi, öyle yaparak 10 15 el civarı üst üste biliyordum.Rulette en mantıklı olan sayı oynamaktır gerisi boş
Şu işe bak zarar etmeyince mutluyuz, kazanmasakta 😀1000 x oynamıyorum artık oradan gelecek 1000x ide beklemiyorum zaten black jacke geçtim karımı çektim diğer kalan 3kyıda black jackte bitirdim bugun zarar vermeden kapattım hırsımı aldım vaktimi geçirdim rahatım
1500 tl yatırdım sweet 3 tlden 1500 daha verdi black jackte onu 8 bin yaptım 5 kyı çektim. diğer kalanıda black jackte bitirdim. bu bana yetti meselaŞu işe bak zarar etmeyince mutluyuz, kazanmasakta 😀
Maaşa var 1 ay dün birde faturayi da batırdım kaldim böyle sen iyi kurtarmışsın 😏1500 tl yatırdım sweet 3 tlden 1500 daha verdi black jackte onu 8 bin yaptım 5 kyı çektim. diğer kalanıda black jackte bitirdim. bu bana yetti mesela
Hangi oyunda biriktirebiliriz norada fazla bakiyem varBilader wild biriktirme demi 😁
..
oynama ara ver beni dinleNe olacak bu halimiz cebimde 1 tl kalmadi yine
ben ilk önce faturalarımı öderim ev gereksinimlerini kenara ayırım maaşım gelince geri kalan paramıda günlere bölüp oynuyorum misalen 15 bin birden yatırmıyorum günlere bölüp oynuyorum ben kazanıncada yarısını hemen çekerim bakiyemin yarısıyla devam ederim böylelikle hem kazancım oluyor hemde hırsımı alıyorum. çektiğim parayıda hemen bankadan nakit olarak elime alırım çünkü oynamasını seviyorum bankada durursa o para oynarım diye tutmuyorum. kredi kartı ile siteyede yatırım yapmadığım için. eğer kaybedersem ve çok hırslanırsam en kötü dışarı çıkıp bara gidiyorum yatırım yapmıyorum. artıdamısın diye sorarsan değilim elbet ama borçlarımı ve ev masraflarımı maaşımla ödediğim için şu anlık bi problemim yok benim. bu yöntemle 2 cumhuriyet altını 3 tam altın biriktirebildim benMaaşa var 1 ay dün birde faturayi da batırdım kaldim böyle sen iyi kurtarmışsın 😏
Hale bak ya bomba gibiyiz 😀 Aramızda en sağlıklı olan sensin bende artik boyle yapacağım bence mantıklı ama konu şu senin gibi kontrollu oynayamıyorum sinirlenip 12 gramı bozdurdugumu biliyorum 😀😀ben ilk önce faturalarımı öderim ev gereksinimlerini kenara ayırım maaşım gelince geri kalan paramıda günlere bölüp oynuyorum misalen 15 bin birden yatırmıyorum günlere bölüp oynuyorum ben kazanıncada yarısını hemen çekerim bakiyemin yarısıyla devam ederim böylelikle hem kazancım oluyor hemde hırsımı alıyorum. çektiğim parayıda hemen bankadan nakit olarak elime alırım çünkü oynamasını seviyorum bankada durursa o para oynarım diye tutmuyorum. kredi kartı ile siteyede yatırım yapmadığım için. eğer kaybedersem ve çok hırslanırsam en kötü dışarı çıkıp bara gidiyorum yatırım yapmıyorum. artıdamısın diye sorarsan değilim elbet ama borçlarımı ve ev masraflarımı maaşımla ödediğim için şu anlık bi problemim yok benim. bu yöntemle 2 cumhuriyet altını 3 tam altın biriktirebildim ben
Ahahaha para kalmadi mecbur ara verdim😀oynama ara ver beni dinle
slot oynuyorsun hocam tamam kumar şans işidir ama slot cidden şans işidir. onun için o gün şansın yoksa inat etmeyede gerek yok baska günlerde var maaaşını o günlere bölebilirsin. yüzbinler kazanmana gerek yok 10 binler kazan. yani ben hiç bi zaman hesabımda yüzbinlerim olsun diye oynamadım. Ben burada deneme bonuslarını bile zaman geçirmek için alıyorum ah kazanırsam çekerim orası ayrı tabikide ama zaman öldürüyorumHale bak ya bomba gibiyiz 😀 Aramızda en sağlıklı olan sensin bende artik boyle yapacağım bence mantıklı ama konu şu senin gibi kontrollu oynayamıyorum sinirlenip 12 gramı bozdurdugumu biliyorum 😀😀
benim bi arkadaşım var gözümün önünde sweet 1000de iki tane 1000x getirdi aynı anda 425 bin tl para kazandı. o kadar dil döktümki ona çek şu parayı en kötü yarısını çek diye. inat etti 1 milyon yapıcam dedi 2 saate o para gözlerimizin önünde eridi. birde adamın 250 bin tl borcu var icralık. yarısı çekse borçlarını bitirio ama yapmadıAhahaha para kalmadi mecbur ara verdim😀
Ama borcu için cekebilirdi yine başka siteye atardi onun yaptığı da tam saçmalık ben onu kazansam cekerdim😀😀benim bi arkadaşım var gözümün önünde sweet 1000de iki tane 1000x getirdi aynı anda 425 bin tl para kazandı. o kadar dil döktümki ona çek şu parayı en kötü yarısını çek diye. inat etti 1 milyon yapıcam dedi 2 saate o para gözlerimizin önünde eridi. birde adamın 250 bin tl borcu var icralık. yarısı çekse borçlarını bitirio ama yapmadı