- 129
- 49
- 28
Kanka ip çakışması şöyle fiziki yani global baz istasyonuip çakışması yemeden nasıl alıyon sorun orda
Yani bu mahallenin baz istasyonu ip belli
Başka mahalleye git ordan üyelik oluştur 😀
Kanka ip çakışması şöyle fiziki yani global baz istasyonuip çakışması yemeden nasıl alıyon sorun orda
Dm at bana çekelim hepsiniVerdiği paraya bakın şaka gibi
Deneme bonusu bu kendi paramla uzun suredir 5000 tl de atsam 6000 tl yi goremiyorumDm at bana çekelim hepsini
Biliyorum o bakiyenin hepsini çekmek istiyorsan dm den mesaj at banaDeneme bonusu bu kendi paramla uzun suredir 5000 tl de atsam 6000 tl yi goremiyorum
Verdim ki cekim çok geç o dedigin nasıl oluyor var mi böyle bisey ilk kez duydumBiliyorum o bakiyenin hepsini çekmek istiyorsan dm den mesaj at bana
Çekim verdiysen iş işten geçmişVerdim ki cekim çok geç o dedigin nasıl oluyor var mi böyle bisey ilk kez duydum
nasıl cektirion la söylede yapak aradaÇekim verdiysen iş işten geçmiş
Dneeme bonusuylami yaptın
Bende aynıBenim o konudada şansım yok Türkiyede tekim sjlqmsşqmzşqöz
Slot oynuyorsan normal görememenDeneme bonusu bu kendi paramla uzun suredir 5000 tl de atsam 6000 tl yi goremiyorum
Maalesef, spordan yapamıyorum. Önceden ayda bir kazaniyorduk da son 3 aydır her anlamda çok kötüSlot oynuyorsan normal görememen
GxkkxmdlsmakskalsBu sitelrim %80 ine üyeyim
Ayriyeten her birinde ayrı ayrı 4 üyeliğim var , panel den ne kadar benim ismimden adam varsa hepsini üye yapıyorum)
Harbidende şaka gibi😀Verdiği paraya bakın şaka gibi
Maalesef ama çokta şaşırmıyorum maaşı bitirdigim bir gün 300 tl kalmıştı 300 tl tumbete atıp 45 bin yaptigimi bilirim ama öyle bir bağımlılık ki 100 bin yapayim derken tüm parayi kaybettim😀Harbidende şaka gibi😀
Aha bu ben aynisini yasadim 20 bini bitirdim gece discount alip 48 kusur yaptim cekmedim hepsini oldurdum tum parayi 1 saatteMaalesef ama çokta şaşırmıyorum maaşı bitirdigim bir gün 300 tl kalmıştı 300 tl tumbete atıp 45 bin yaptigimi bilirim ama öyle bir bağımlılık ki 100 bin yapayim derken tüm parayi kaybettim😀
Şuan bir evim ve arabam vardı 5 senedir oynadığımdan beri hicbirseyim yok😪 derdimiz para degilki oyun zevki derdi para olan 2 kati yaptığında zaten çeker parayi🤐 Sağlık sektöründe gece nöbetlerinden dolayı daha cok bağımlı oldum hastanede oynamayan bir kişi yok😒Aha bu ben aynisini yasadim 20 bini bitirdim gece discount alip 48 kusur yaptim cekmedim hepsini oldurdum tum parayi 1 saatte