admin bayansın galiba 🤣Valla herkes açabiliyor tabi finans açısından birikim şart amaaan boşver açan açsın onlara bol şans dileyelim
admin bayansın galiba 🤣Valla herkes açabiliyor tabi finans açısından birikim şart amaaan boşver açan açsın onlara bol şans dileyelim
Şşş çaktırma evet 🥲admin bayansın galiba 🤣
Bence tahminen 50 ile 100 kişiAdmin hadi bizle gizli bilgi paylaş bir ortalama betco sitesinde kaç kişi çalışıyor acaba merak etmişimdir
neyini çaktırmayım. konuşmandan anlamayan zaten 🤣🤣Şşş çaktırma evet 🥲
Anlışılıyor evet tutamıyorum kendimi bazenneyini çaktırmayım. konuşmandan anlamayan zaten 🤣🤣
Herkese 25 bin maaş verilse 1 milyon 250 bin tl sırf maaşlara gidiyor paralara bak bizde 3 öğretmen çalıştırınca haklarını vermek için ne kadar zam yapsak diye ince ince düşünüyoruz 😄Bence tahminen 50 ile 100 kişi
Hayır efendimadmin size özel kumar bakiyesi falan ekliyolarmı sitede @Dengebet Destek
Genç kardeşim tskler..çekic Ali,Neşet ,Abdullah Papur yokmuydu .Herkes efkarda sanırım bi müzik paylaşayım çok sevdim..
Rolling konusuna gelin yapın aaa 🤪Genç kardeşim tskler..çekic Ali,Neşet ,Abdullah Papur yokmuydu .
Onlar yoksa
Asiruh06 burada,,bı rol yapak )
Milletin anasını ağlatıyonuz kumara bağlayarak efkarda olur tabi herkes 🤣Herkes efkarda sanırım bi müzik paylaşayım çok sevdim..
burdayız reis nasılsınMerhabaaaa bugun hava çok kapalı içimiz açılsın nerde herkes ?
Buralardayız pusuda bekliyoruz düşenin tepesine çıkacazMerhabaaaa bugun hava çok kapalı içimiz açılsın nerde herkes ?
İyiyim çok şükür sen nasılsınburdayız reis nasılsın
O ne demek yahu 🤣🤣Buralardayız pusuda bekliyoruz düşenin tepesine çıkacaz
Nabtın bea hacı abiİyiyim çok şükür sen nasılsın
bende iyiyim teşekkürler rolling yaptırır mısın bana daİyiyim çok şükür sen nasılsın
Abi demeyeydin iyiydi 🙃Nabtın bea hacı abi