- 682
- 180
- 43
428109309 ekler msn
@Dengebet Destek
@Dengebet Destek
İletiyorum ilgi birime428109309 ekler msn
@Dengebet Destek
Teşekkürler bekliyorum kardeşim tekrar teşekkürler umarım kısa sürer gönderimÇekim talebinizi işlemde olarak görüntülemekteyim. Bütün çekim talepleriniz işlem sırasına göre sonuçlandırmakta olup süreler yoğunluğa göre farklılıklar gösterebilmektedir fakat mümkün olan en kısa sürede tamamen güvenli ve hızlı hesabınıza aktarım sağlanacağından emin olabilirsiniz.
428109309 ekler msn
@Dengebet Destek
Endişelenmeyin ödemeniz gelir dediğim gibi çekim yöntemleri güncelleme veya anlık yoğunluk olabiliyor.Teşekkürler bekliyorum kardeşim tekrar teşekkürler umarım kısa sürer gönderim
Endişelenmeyin ödemeniz gelir dediğim gibi çekim yöntemleri güncelleme veya anlık yoğunluk olabiliyor.
1 saat bekletip iptal etmek nedir şimdi de başka bir yöntem ile talep iletin diye iptal ettiler ödemeyecek misiniz parayı?Endişelenmeyin ödemeniz gelir dediğim gibi çekim yöntemleri güncelleme veya anlık yoğunluk olabiliyor.
Başka yöntem deneyin1 saat bekletip iptal etmek nedir şimdi de başka bir yöntem ile talep iletin diye iptal ettiler ödemeyecek misiniz parayı?
İLETİYORUM birazdanEllere varda bize yok mi
378962320
Jet havale ile verdim bakalım site bu yöntemle olsun ödeyebilecek mi dalga geçiyorlar benimle sitenizdekilerBaşka yöntem deneyin
Jetpay havale ile talep oluşturmuşsunuz. İşlem sırasındadır.Jet havale ile verdim bakalım site bu yöntemle olsun ödeyebilecek mi dalga geçiyorlar benimle sitenizdekiler
Kupon paylaşabilirsinizİLETİYORUM birazdan
Ödeme gelsin bende roll yapmak istiyorumJetpay havale ile talep oluşturmuşsunuz. İşlem sırasındadır.
Tabi iletiyorum birazdanÖdeme gelsin bende roll yapmak istiyorum
Son işlem yatırım görmüşsünüzdür zaten
Kullanıcı id:1085957654
Rolling bakiyesi hesabınızdadırÖdeme gelsin bende roll yapmak istiyorum
Son işlem yatırım görmüşsünüzdür zaten
Kullanıcı id:1085957654
TeşekkürlerRolling bakiyesi hesabınızdadır
İLETİYORUM birazdan379547052 @Dengebet Destek son islem yatirim