- 27,840
- 25,593
- 113
Diğeri ne laBi
Bu kupon gelmezse digeri gelcek umarim da gelmez diyelim
Diğeri ne laBi
Bu kupon gelmezse digeri gelcek umarim da gelmez diyelim
Ev +1.5 wonDiğeri ne la
Tebrikler oda mi dengebwtinEv +1.5 won
YokTebrikler oda mi dengebwtin
Oo zenginiz
Merhaba siz aktif olmadığınız için size iki kere yazdım dönmediniz. İd bırakabilirsiniz dedim yok oldunuz burda kabahat kimin pardon ?Bana eklenmedi huso iki gündür ilettik id hiç okumamış bile
Bakın burda ilettiniz ve ekledik rolling yaptınız neden suçluyorsunuz bizi ?
Kızma destek kardeş belkide herşey böyleyken güzel...Merhaba siz aktif olmadığınız için size iki kere yazdım dönmediniz. İd bırakabilirsiniz dedim yok oldunuz burda kabahat kimin pardon ?
Ben değil @Beşiktaş eklesin dediBakın burda ilettiniz ve ekledik rolling yaptınız neden suçluyorsunuz bizi ?
Bence güzel değil hiç hoş değilKızma destek kardeş belkide herşey böyleyken güzel...
Bir sahilde oturulmamis bir karsilikli vay içilmemiş haliyle...
Elele bir sahilde gezilmemis bir rol yapılmamış haliyle herşey böyleyken güzel belkide ....
428109309Bakın burda ilettiniz ve ekledik rolling yaptınız neden suçluyorsunuz bizi ?
Yahu yaptırmayacağımı kim söyledi ?Bana bakma sen @Dengebet Destek gelir giderim ben arasıra ama madem sen bana yaptirmiyorsun ben sana yaptıracağım rol yarın
Malesef428109309
Tekrar ekler msnz son işlem yatırım
Senide mutlu edemiyoruz be desktek.. geçimsiz elti gibisin ekle diyoruz kızıyorsun ekleme diyoruz kızıyorsun...Bence güzel değil hiç hoş değil
428109309Yahu yaptırmayacağımı kim söyledi ?
Günlük kotamız 10 kişi ile sınırlıdır. Szde konuda aktif kalıp ID iletirseniz takip edip tabiki yapabilirsiniz
Cyber maç var onlara oynardım @Dengebet DestekHerkese iyi geceler Arkadaşlar
Oo sınırlı valla bu abiYahu yaptırmayacağımı kim söyledi ?
Günlük kotamız 10 kişi ile sınırlıdır. Szde konuda aktif kalıp ID iletirseniz takip edip tabiki yapabilirsiniz