Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling DENGEBET İLE ROLLİNG DEVAM EDİYOR 📢📢 SÜRESİ DOLDU 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,840
25,593
113
Merhaba siz aktif olmadığınız için size iki kere yazdım dönmediniz. İd bırakabilirsiniz dedim yok oldunuz burda kabahat kimin pardon ?
Kızma destek kardeş belkide herşey böyleyken güzel...
Bir sahilde oturulmamis bir karsilikli vay içilmemiş haliyle...
Elele bir sahilde gezilmemis bir rol yapılmamış haliyle herşey böyleyken güzel belkide ....

Dengebet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
40,883
2,284
113
Kızma destek kardeş belkide herşey böyleyken güzel...
Bir sahilde oturulmamis bir karsilikli vay içilmemiş haliyle...
Elele bir sahilde gezilmemis bir rol yapılmamış haliyle herşey böyleyken güzel belkide ....
Bence güzel değil hiç hoş değil

Dengebet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
40,883
2,284
113
Bana bakma sen @Dengebet Destek gelir giderim ben arasıra :) ama madem sen bana yaptirmiyorsun ben sana yaptıracağım rol yarın
Yahu yaptırmayacağımı kim söyledi ?
Günlük kotamız 10 kişi ile sınırlıdır. Szde konuda aktif kalıp ID iletirseniz takip edip tabiki yapabilirsiniz

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,840
25,593
113
Yahu yaptırmayacağımı kim söyledi ?
Günlük kotamız 10 kişi ile sınırlıdır. Szde konuda aktif kalıp ID iletirseniz takip edip tabiki yapabilirsiniz
Oo sınırlı valla bu abi :)
Gerçekten özür dilerim ben takılıyorum size siz haklisiiz bana iki kere etiket attınız hatta siz hatirlamiyorsunuz bir kerede bana rol verdiniz ben almadım şartlarını beğenmedim herşeyden öte 2 sene önce sitenizde benim param çalındı başkası hesabıma girip çekmişti siz bana geri iade ettiniz bende hakkınız cok ve sizi sevdiğim için takılıyorum bende değerlisiniz her daim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...