- 40,796
- 2,261
- 113
Kasa 500 yap 200 TL çek şeklindedir kurallar ama@Dengebet Destek çeksem olur mu bakar msnz
Kasa 500 yap 200 TL çek şeklindedir kurallar ama@Dengebet Destek çeksem olur mu bakar msnz
Riske atmak istemiyorum ayrıca uykum geldi bu defalık böyle insiyatif alsanız sürekli yatırım yapan üyenizim 😍Kasa 500 yap 200 TL çek şeklindedir kurallar ama
Soralım ozaman bi.dakikaRiske atmak istemiyorum ayrıca uykum geldi bu defalık böyle insiyatif alsanız sürekli yatırım yapan üyenizim 😍
Admincim sen benim mesajları görmüyon galiba 😂Soralım ozaman bi.dakika
Bekliyorum tşklerSoralım ozaman bi.dakika
Knk bu arkadaş görmüyor beni 😂Bekliyorum tşkler
Sordunuz mu @Dengebet DestekSoralım ozaman bi.dakika
normalde bu sekilde islem saglayamıyoruz sizleri bu saatte kırmamak adına ricacı oldum , gecenizin güzel geçmesini dilerim sizleri sitemizde aktif olarak görmektende mutluluk duyarızRiske atmak istemiyorum ayrıca uykum geldi bu defalık böyle insiyatif alsanız sürekli yatırım yapan üyenizim 😍
Ya bende katılmak istiyorum 😂Bu seferlik çekim verin elinize sağlık 😍
Buyurun yeni gördüm aman da aman son 2 işleminiz nedir acabaAdmincim sen benim mesajları görmüyon galiba 😂
YatırımBuyurun yeni gördüm aman da aman son 2 işleminiz nedir acaba
TşklerBu seferlik çekim verin elinize sağlık 😍
Tamamdır hemen iletiyorum bülten bakın siz bu saatte varmıdır maç hiç bakmadım 🙃Yatırım
31792563
Büssürü maç varmışTamamdır hemen iletiyorum bülten bakın siz bu saatte varmıdır maç hiç bakmadım 🙃
Oh oh maşallah ama kuralları lütfen okuyalımBüssürü maç varmış
Son 2 işlem bonus değilse 100 frebet ile kasa 500 yapıp 200 TL Çekim verebilirsiniz efendim 😍Ben yapim kac kazancaz
Ne ekletion yine rafa silva