- 42,898
- 46,552
- 113
Hangi baskana yazdın bunu basımıza ıs acma gece gece
Hangi baskana yazdın bunu basımıza ıs acma gece gece
Bende talibim @Salobalo12Bugünkü elliyi iskorpite at o denesin dost
Siliyim miHangi baskana yazdın bunu basımıza ıs acma gece gece
Yusuf Yusuf neolduSiliyim mi
Bende talibim valla 😂😂Bende talibim @Salobalo12
Sil la ne başkanı bizden başka başkan mi var
Şaşırdım vallaBende talibim valla 😂😂
Eşek suya gidecekde gelecekde cekcekte cekcek 🤣🤣Daha pazara gitmedim ki reis 😂 pazara gidicdm mal alıcam satıcam kar edecem
Aha durum vahim 🤣🤣 Deli Deli Küpeli filmi aklıma geldi şimdi 🤣🤣Sil la ne başkanı bizden başka başkan mi var
Nefes alma konusundami şans diledin dostBen film izlemeye kacar sıze bolsans
BizimBen film izlemeye kacar sıze bolsans
Biz burda kıvranacaz adam orda film keyfi yapacak ,zalımsın dünya 🤣🤣Nefes alma konusundami şans diledin dost
Benim moralim bozuldu Ekvator liginde de gol olmadı iy son 10 dk gelmez zaten ben yatıyorum iyi geceler herkese
Bonus aramak aiçin şans diledi adam bakalım mesaja kutum da varmı birşeyBen film izlemeye kacar sıze bolsans
Hangi maç Attıralım hemenBenim moralim bozuldu Ekvator liginde de gol olmadı iy son 10 dk gelmez zaten ben yatıyorum iyi geceler herkese
Gelir belkiBenim moralim bozuldu Ekvator liginde de gol olmadı iy son 10 dk gelmez zaten ben yatıyorum iyi geceler herkese
İzle ddk 43 gol dakikası reisBenim moralim bozuldu Ekvator liginde de gol olmadı iy son 10 dk gelmez zaten ben yatıyorum iyi geceler herkese
Olmaz o kadar şut var özürlü gibi oynuyorlar biz oynadıkmı . Sİzle ddk 43 gol dakikası reis