- 3,348
- 3,204
- 113
dost 7 dakikada 3 kart çıkması için uhud savaşı çıkması lazım7 dk da 5 kart bile olur salma çeto dize çalış
dost 7 dakikada 3 kart çıkması için uhud savaşı çıkması lazım7 dk da 5 kart bile olur salma çeto dize çalış
Sıra onda mıNeyse babako dost bizi bu bataktan çıkarcak
Değilmiş ama son da olsa çıkarcakSıra onda mı
hambur maçında 1 dakika da mucize olmazsa başla dost@Shellac basliyayim mı bekliyeyim mi
kalifiye eleman eksikliği çekiyoruz tost şimdi nitelikli üst düzey profesyonel analiz ustası masterclass doçent profesör iddacı babako35 kasaları uçuracak saygılarSıra onda mı
Umutluyuz sendenkalifiye eleman eksikliği çekiyoruz tost şimdi nitelikli üst düzey profesyonel analiz ustası masterclass doçent profesör iddacı babako35 kasaları uçuracak saygılar
Emeğine sağlık dostDostlar kusura bakmayın.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bol sans
ne kusuru dost alışığız biz kazansaydık o zaman özür dilemen gerekirdi biz kazanmamaya oynuyoruz herkes kazanır önemli olan kaybetmekDostlar kusura bakmayın.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bol sans
la hadi kupon yapne kusuru dost alışığız biz kazansaydık o zaman özür dilemen gerekirdi biz kazanmamaya oynuyoruz herkes kazanır önemli olan kaybetmek
6 oran tek maç hadikalifiye eleman eksikliği çekiyoruz tost şimdi nitelikli üst düzey profesyonel analiz ustası masterclass doçent profesör iddacı babako35 kasaları uçuracak saygılar
daha sıra gelmedi dost gelsin hele 30 saniyede nasıl kazanılır challange yapcazla hadi kupon yap
Bol şans dostDostlar pacos fereira kazanır.
İşte aranan kan SinoDostlar pacos fereira kazanır.
6 oran olmasını bekleseydin dostum5.3 orandan aldım PC den aldığım için ss atamadim