- 39,524
- 20,518
- 113
Olmadı aw
Emeğine sağlık dostumolmadı canlar
Dakka 65 tmm o is 2..20 gibi oran wardi. @DistinFlemengo dep 1.5 üst 👍
Son islem 100 yatirim mi yahu yanlis harirlamisim 😔son işlemin nedir dost
Bugün roll yok mu Dost ?Emeğine sağlık dostum
Senin açtığın konuda rolling olmuyor mu başkanım her ayın bir günü diye çok eğlenceli aslında mükemmel fikir emeginzinden dolayı teşekkür ediyorumBugün roll yok mu Dost ?
Bugün devamı olacakmı baskanEmeğine sağlık dostum
Dün en son yaptın doç,olmuyor bölebeni yaz 1 numaraya @Shellac
TeşekkürlerSelamlarr elbette bugunde rolling olacak arkadaşlar , shellac başkan seçimleri yapacak , takipte kalalım konuyu
gayme lazım doçDün en son yaptın doç,olmuyor böle
Son işlemin rolling bakiye mibeni yaz 1 numaraya @Shellac
Admın bwn hıc secılmedim son işlem yatırım benı secermısın k.adım cosefaSelamlarr elbette bugunde rolling olacak arkadaşlar , shellac başkan seçimleri yapacak , takipte kalalım konuyu
Sitenize yatırımım da çekimim de binleri aşkın. Umarım çizginizi bozmadan hep bu şekilde müşteri memnuniyeti odaklı devam edersinizSelamlarr elbette bugunde rolling olacak arkadaşlar , shellac başkan seçimleri yapacak , takipte kalalım konuyu
Çizgimizden hiçbir zaman ayrılmayacagımızdan emin olabilirsiniz , bizleri tercih ettiginiz için sagolunSitenize yatırımım da çekimim de binleri aşkın. Umarım çizginizi bozmadan hep bu şekilde müşteri memnuniyeti odaklı devam edersiniz
Teşekkürler
@Shellac dost burada mısınSelamlarr elbette bugunde rolling olacak arkadaşlar , shellac başkan seçimleri yapacak , takipte kalalım konuyu