- 11,931
- 11,451
- 113
Yok be ne takilmasi kardesim umarim herkes hedefe ulaşırJshahahahshs abi sen de herşeye takılıyon ya 😆😆😆😆😆
Yok be ne takilmasi kardesim umarim herkes hedefe ulaşırJshahahahshs abi sen de herşeye takılıyon ya 😆😆😆😆😆
Sen ve diğer 8 kişi düşünsün abi krallar her zaman hedeftedir.Yok be ne takilmasi kardesim umarim herkes hedefe ulaşır
Ahahahahahaahahajajahahah ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep şampiyonsunuz, Allah yardımcımız olsunFatih hocam bak boş beleş yapmayalım kaybedersen 30 freebet sen ver böyle milleti çağırıp çağırıp sonra kaybedip gitcen sonra gelip "o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha "diycen
Ne sürpriziBen sürprizi de merak ediyorum
@Dengebet Destek son işlemi yatırım olanlara sürprizim var dedi sanki yada ben öyle anlamış olabilirim sürpriz roll etkinliği de olabilirNe sürprizi
Oh sen de varya tam ölü öpücü çıktın dost 😆😆 bana sürpriz falan yapmaz benim çekim yatırım arası 3-4 k fark vardır 😆😆@Dengebet Destek son işlemi yatırım olanlara sürprizim var dedi sanki yada ben öyle anlamış olabilirim sürpriz roll etkinliği de olabilir
canlıdan öğrenir misinEzcool
Son işlemi hatırlamıyorum bol şans herkese
Ben çok verdim almak nasip olmadı pek canlı öpmeyi yeğlerim tövbe tövbeOh sen de varya tam ölü öpücü çıktın dost 😆😆 bana sürpriz falan yapmaz benim çekim yatırım arası 3-4 k fark vardır 😆😆
Hayırlı işler 😁😁Ben çok verdim almak nasip olmadı pek canlı öpmeyi yeğlerim tövbe tövbe
Bide şey diomus hedefe ulaşan tüm bakiyeyi çekebilir falanBen sürprizi de merak ediyorum
İnşallah dost der belli olmaz ona gönlü bol insanBide şey diomus hedefe ulaşan tüm bakiyeyi çekebilir falan