- 11,949
- 11,463
- 113
Önemli olan ilk adımı atmak kankacim gerisi gelir 😁Aman cnm şımartiyorsun iki senedir 2.ci adıma gecemedik aw
Önemli olan ilk adımı atmak kankacim gerisi gelir 😁Aman cnm şımartiyorsun iki senedir 2.ci adıma gecemedik aw
BatursmcDostlar 5 dostla rollinge başlıyoruz
Kul adlarınızı yazar mısınız
Ondan sonra sırayla bu başlık altında kuponlar paylaşılacak
1.rollingci hedefe ulaşması kaybetmesi halinde
2.rollingci devreye girecektir
Buradan bir birimizi yardımcı olarak, sırayla güzel bir şekilde hem eğlenelim hem kazanalım
Takibi de güzel olsun
Tek şart son işleminiz rolling bakiyesi olmasın
Ona göre kul adlarınızı yazar mısınız dostlar.
hazırda bekle dostBatursmc
Yatırım son işlem
Son işlem bonus eklemesi 25 dost
Son işlemin nedir dostumgradel00
Yatirimim yok dengebeteSon işlemin nedir dostum
bonus vs aldın mıYatirimim yok dengebete
Son islem freebet bonusbonus vs aldın mı
yoksa hiçbir işlemin mi yok dostum
Ne zaman basliyoz gral ATM ye gidip gelecem bea ilk kponu atıp gidelim 😀Son işlemin nedir dostum
ilk sırada İhtiyar varNe zaman basliyoz gral ATM ye gidip gelecem bea ilk kponu atıp gidelim 😀
shellac hocam hedefe ulaşırsak 150tlyi siz mi dağıtım yapacaksınız biz mi işlem fazlalığı olur biz yaparsak. Site otomatik çekiliş çıkanlara yollasın parayıilk sırada İhtiyar var
ve 2 kişi seçeceğiz
kaç dakikaya gelirsin penaltıcı dost
Öyle bişey imkansızshellac hocam hedefe ulaşırsak 150tlyi siz mi dağıtım yapacaksınız biz mi işlem fazlalığı olur biz yaparsak. Site otomatik çekiliş çıkanlara yollasın parayı
100 tl sen çekim yapıyorsunshellac hocam hedefe ulaşırsak 150tlyi siz mi dağıtım yapacaksınız biz mi işlem fazlalığı olur biz yaparsak. Site otomatik çekiliş çıkanlara yollasın parayı
1 saate gelirim reis bize sıra gelirse yaparız artıkilk sırada İhtiyar var
ve 2 kişi seçeceğiz
kaç dakikaya gelirsin penaltıcı dost
seni 5 e yazıyorum o zamn penaltıcı dost1 saate gelirim reis bize sıra gelirse yaparız artık
değilmiş dost yaÖyle bişey imkansız
tamamdır kral100 tl sen çekim yapıyorsun
hedefe ulaşırsan takip edenlerden 6 kişi seçiyorsun
25 tl eklenecek dengebet hesaplarına
İmkansız senin dediğine karşılık diyorum site göndersin dedin onlara site nasıl göndercek 😂değilmiş dost ya
Uyar gral farketmezseni 5 e yazıyorum o zamn penaltıcı dost
rahat git gel