- 7,352
- 2,808
- 113
Basket falan gir istersen dost şaka maka biz 12 de başlarız böyle gidersedost neye oynıcaz şimdi alırım 10.dk olan maca ms .4.5üst beklerız 10a kadar
Basket falan gir istersen dost şaka maka biz 12 de başlarız böyle gidersedost neye oynıcaz şimdi alırım 10.dk olan maca ms .4.5üst beklerız 10a kadar
dost amac burda kazanmak degıl mı 15dk sonra 20 tane mac varken neden bılmedıgıme oynayımBasket falan gir istersen dost şaka maka biz 12 de başlarız böyle giderse
Tamam dostdost amac burda kazanmak degıl mı 15dk sonra 20 tane mac varken neden bılmedıgıme oynayım
Takiliyom dost be simdi akar 50 tanr mac vardost neye oynıcaz şimdi alırım 10.dk olan maca ms .4.5üst beklerız 10a kadar
Bol şans bunada
Dnipro gelir dost diğer maç romanyadan maille gelmiş gibi bol şans
silkeborg almıstım cıkardık kahretsin youDnipro gelir dost diğer maç romanyadan maille gelmiş gibi bol şans
Vurun kırın bu maçı gol yağmuruna tutun aslanlar
dnipro won ulan sılkeborgu ıy 1.5 koymustum dedım ıy 0-0 bıter sımdıVurun kırın bu maçı gol yağmuruna tutun aslanlar
Yapıyorsun bu sporu oranlarin efendisidnipro won ulan sılkeborgu ıy 1.5 koymustum dedım ıy 0-0 bıter sımdı
yok be bı sey var ustumuzde adama psv ıy 2 gol atar dedık sılkeborrgu koydum cıkardım yıne olmıcak macta ıkna oldukNice direğe değil içeri içeri