- 106,986
- 158,583
- 113
Hacı en güzel maç Fener Trabzon olurUzağız biliyorum da bari biraz gayret verseler de bişeyler izlesek
2 takımda bu sene iyi işler çıkarıyor
Hacı en güzel maç Fener Trabzon olurUzağız biliyorum da bari biraz gayret verseler de bişeyler izlesek
Bol şans hacım geçmiş olsunBeyler kusura bakmayın gitmek zorundayım bunlar maclar tutarsa tek kupon kusura bakmayın
500 yapsaydın keske bu haliyle 1.60dan tekrar çevirmek zorunda kalacanBeyler kusura bakmayın gitmek zorundayım bunlar maclar tutarsa tek kupon kusura bakmayın
Aynen öyle olacak tutarsa500 yapsaydın keske bu haliyle 1.60dan tekrar çevirmek zorunda kalacan
Reis arkadaşlar başlığı altındaki havadan sudan açtığım konu neden kapatıldı acabaHacı en güzel maç Fener Trabzon olur
2 takımda bu sene iyi işler çıkarıyor
öyle konu açılımı yasaktırReis arkadaşlar başlığı altındaki havadan sudan açtığım konu neden kapatıldı acaba
Tamam reis eyvallah bari adamları etiket yapım bilsinleröyle konu açılımı yasaktır
özelden iletişime geçebilirsin dostum
özelden yazabilirsin dostumTamam reis eyvallah bari adamları etiket yapım bilsinler
Valencia dan lose büyük ihtimalleBeyler kusura bakmayın gitmek zorundayım bunlar maclar tutarsa tek kupon kusura bakmayın
Hocam beşinci kişi ıptal olmuştu yerine biri geçti mi son işlem yatırım benimözelden yazabilirsin dostum
geçti dostumHocam beşinci kişi ıptal olmuştu yerine biri geçti mi son işlem yatırım benim
Dakika 49-51herta 2 gol
liverpool 1 gol
d,ğer mac 1-3 biter dostliver içerde
kaldı herta