- 3,348
- 3,204
- 113
suAT yapma bidaha böyle şakalar bakla varım varım
suAT yapma bidaha böyle şakalar bakla varım varım
Şaka yapıyorsan komik değilSabahtan beri takipteyim ama alinmadim sağlık olsun
25 lira geliyor dost ne hüznü
elvedayı bile bana çok gördün ya helal olsun...
Dost biz gökyüzü gibi masmavi 100 liramizi kıvırıp arka cebimize koyduk25 lira geliyor dost ne hüznü
Ben ☹ saydım tam 33 msjim var konuda reis 😀Şaka yapıyorsan komik değil
Ortamı germek için yapıyorsan hiç yeri değil
ha şöyle dost bardağın dolu tarafı hepDost biz gökyüzü gibi masmavi 100 liramizi kıvırıp arka cebimize koyduk
Distine neden çınlatmadın PenaltıcıBen ☹ saydım tam 33 msjim var konuda reis 😀
ben görmedim dost gözlerimde sorun var sanırım bı destek cıkta muayene ettırelımBen ☹ saydım tam 33 msjim var konuda reis 😀
Dost ben seninle @Kaneko55 dostuda yazmıştım ama yönetim böyle uygun görmüş saygı duy yarını bekle canımızı sıkma dost akşam akşam sincana gelip alırız evindenBen ☹ saydım tam 33 msjim var konuda reis 😀
Şaka yapıyorum be kralim takiliyoz bea şampiyonlar ligi kötü geçti moralimi düzeltmeye geldimDistine neden çınlatmadın Penaltıcı
Dost biz dotumuzu yazmıştık dost ama sen görmedin sanırım dostDistine neden çınlatmadın Penaltıcı
4bin tl psg den gittiŞampiyonlar ligine oynamamakla yine doğru bi kARAR vermişim skorlara baktımda şimdi eyvah eyvah
shellac neden ciddiyetini koruyo sanıyon dost tam ustune bastınŞaka yapıyorum be kralim takiliyoz bea şampiyonlar ligi kötü geçti moralimi düzeltmeye geldim
Yok be gardaş niye kızıyım iki alenelim dedik ortam gerginmis ne bilelim 😀@Galatasaray571 dost kızdın mi sincana girsek donsuz çıkarız
bi grup yaparsın gönlünü alırsın dost@Galatasaray571 dost kızdın mi sincana girsek donsuz çıkarız