Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Destorx / Kasa Atarak İlerleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goksell

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,128
452
83
Kral aklımda var ama hiç istemiyorum Fenerbahçeye oynamayı her hafta kazanması gerekiyor geçen hafta berabere kaldı bence ligin sonlarına doğr iddaası devam eden takımlara çok güvenmedikçe taraf bahsi almamaya çalışalım
dogru fakat ligin 7 hafta 8 hafta önceden bitmesi yayıncı kurulus başta olmaz üzere kimsenin işine gelmez emre daha agresif coskulu oynatıyor gibi geldi bana tabi karar senin ben 500 lira fenerbahce galibiyetine kadrolar sonrası oynamayı düşünüyorum yahut antep in gol atacagına ikna olursam üst alabilirim :)

Destorx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,526
880
113
dogru fakat ligin 7 hafta 8 hafta önceden bitmesi yayıncı kurulus başta olmaz üzere kimsenin işine gelmez emre daha agresif coskulu oynatıyor gibi geldi bana tabi karar senin ben 500 lira fenerbahce galibiyetine kadrolar sonrası oynamayı düşünüyorum yahut antep in gol atacagına ikna olursam üst alabilirim :)
Reyis ben Fenerliyim kazanır bence de ama oyunları hiç güven vermiyor bana ve saçma sapan fenerden yatmak bana çok koyuyor her defasında

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,962
2,062
113
çok koyu Fenerbahceliyim, oranıda fena değil ama futbol namına hicbirsey yapmıyorlar. Emre saçma bir düzende oynatıyor. 5-0 da bitebilir ama yenilebilirizde tam belirsizlik.

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,962
2,062
113
Reyis ben Fenerliyim kazanır bence de ama oyunları hiç güven vermiyor bana ve saçma sapan fenerden yatmak bana çok koyuyor her defasında
Al benden de o kadar. Futbolda ne zaman guvensem patlattilar. Basket ise tam tersi, bu sene hic kaybetmedim lehimize ve aleyhimize neye oynadiysam geldi.

Muslera27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,684
4,446
113
1 hafta uzun süre sonlarda patlatabilirler hem zamanın hem emeğin boşa gitmiş olur yine ins patlatmazlar

Bol şans 👍

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
sana bı fıkır vereyım nacızane kızmassan o yöntemlede para alamassın ıllakı o kupon gelınce yarını beklemeyıp bıtane daha yapacaksın benım fıkrım buyuk atmaktan korkmam dıyosan kasayı besbın yap legalden sadece gunde bır adet 1.20 orana atman yeterlı 1.20*5000=6000 egerkı mantıklı olursan hergun alınacak bır bahısle kısa zamanda toparlarsın benım fıkrım

Destorx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,526
880
113
Al benden de o kadar. Futbolda ne zaman guvensem patlattilar. Basket ise tam tersi, bu sene hic kaybetmedim lehimize ve aleyhimize neye oynadiysam geldi.
Valla güven vermiyorlar hiç güzel bir takım olsak güvenmeden oynarım ama yok abi isterse 10-0 kazansın sıkıntı yok

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,962
2,062
113
Valla güven vermiyorlar hiç güzel bir takım olsak güvenmeden oynarım ama yok abi isterse 10-0 kazansın sıkıntı yok
Çok ayarsız bir takımız. Ligin ilk devresi daha iyiydik kestirebiliyorduk az çok. Şimdi son siradaki takimla bile oynasak elimiz titriyor oynarken

Destorx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,526
880
113
sana bı fıkır vereyım nacızane kızmassan o yöntemlede para alamassın ıllakı o kupon gelınce yarını beklemeyıp bıtane daha yapacaksın benım fıkrım buyuk atmaktan korkmam dıyosan kasayı besbın yap legalden sadece gunde bır adet 1.20 orana atman yeterlı 1.20*5000=6000 egerkı mantıklı olursan hergun alınacak bır bahısle kısa zamanda toparlarsın benım fıkrım
Kral işte çalışıyorum sabah 8 akşam 9 bütün gün iş yerindeyim neredeyse akşam 10u buluyor evde olmam ve zaten legalde oynayacam reyis mesela bugün 2 maç buldum toplam oran 1.44 böyle böyle 1 hafta devam

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
Kral işte çalışıyorum sabah 8 akşam 9 bütün gün iş yerindeyim neredeyse akşam 10u buluyor evde olmam ve zaten legalde oynayacam reyis mesela bugün 2 maç buldum toplam oran 1.44 böyle böyle 1 hafta devam
anladım kardesım ıns hedefe ulasırsın sansın bol olsun borcun harcın yoksa bırak dıycemde ıddayı borcsuz adamın ne ısı olur ıddayla desene

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
kardesım sana bı fıkır daha verecem suan ısın yoksa aç bak bultenden ((2.5 ustun oranı 1.40))(( 2.5altın oranı 2.00)) alt uste bu oranları veren maçlara ıncele yuzde 99 u ust oluyo bak ıncele ama sende dedıgımı anlıycaksın

Destorx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,526
880
113
kardesım sana bı fıkır daha verecem suan ısın yoksa aç bak bultenden ((2.5 ustun oranı 1.40))(( 2.5altın oranı 2.00)) alt uste bu oranları veren maçlara ıncele yuzde 99 u ust oluyo bak ıncele ama sende dedıgımı anlıycaksın
Tamamdır kral bakıyorum

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
bu oranlı maçlar genelde dakka 15 de ya 1:0 yada 2:0 olmus oluyo sabırlı oynarım dıyosan cıdden bu maçlar senı ayakta tutar

Eskisehirli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
881
113
hafta sonu maçlarıyla hafta ıcı maçları aynı olmuyo haftasonu gollu hafta ıcı ıkıgolu zor görursun bu dedıgım oranlarda olan maçları takıp edersen emın ol dedıgımı anlıycaksın

Destorx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,526
880
113
Aynen reyis farkettim çoğu üst bitmiş

Destorx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,526
880
113
Dostlar ilk kuponumuz bu hayırlı olsun inşallah ilk adımı başarılı atlatırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...