Banada ekledi knk sagol bende üye olurken kodu yazmayı unuttumAldım hemen paylaşdım
Banada ekledi knk sagol bende üye olurken kodu yazmayı unuttumAldım hemen paylaşdım
Ekledi bende aldım1 saattir bekliyorum üye olurken kodu yazmayı unuttum dedim canlı destek alev olan ekledi hiç umudum yoktu valla
Hangi oyun o ne ballisinŞimdi bana da verdi 10 lira verdi Frespin aynı oyunda 1 liradan çevirdim 200 TL verdi tek spinde bakalım nasıl cekecez
10 kati cevrimi vardi ama daha oynaman lazım iptal ederlerŞimdi bana da verdi 10 lira verdi Frespin aynı oyunda 1 liradan çevirdim 200 TL verdi tek spinde bakalım nasıl cekecez
100 tl lik daha oynaman lazimBakalım ne olacak
Fruits and diye oyunHangi oyun o ne ballisin
Ne 100 TL'si 467 TL daha diyor dedim neden 50 frepin 10 katiymis toplam 500 TL olacakmış100 tl lik daha oynaman lazim
Sebeke ortaya çıktı, site elemanı bu ikisi belli oldu.Banada ekledi knk sagol bende üye olurken kodu yazmayı unuttum
Ne site elamanı sacmalama yatırımsız diye paylasdım pisman oldum yazan kişiyi de tanımam siteyide bugün gördümSebeke ortaya çıktı, site elemanı bu ikisi belli oldu.
Birden fazla kişi almış yukarda yazanları görmedin herhalde iftira atmadüzgün konuş birdahada paylısım yapmam zatenSebeke ortaya çıktı, site elemanı bu ikisi belli oldu.