- 10,503
- 5,625
- 113
İsin kotusu sen secmen lazim. Cekilis konusu degil sanirim
Haklısın dost. Öğlen 3’e kadar yazan dostlardan iki kişiye diyelim o zamanUstad bi saat koysaydın keşke şu asaate kadar yorum yapanlardan çekiliş yapılacak diye işine de karışmak istemem tabi
Tebrikler kardes. Su kazanca dagıtım yapmaya gönlün olmus. O gönlüne göre versin Allah. Şansın daim olsunDostlar mobil ödeme yapmıştım siteye kusuruma bakmayın 48 saat sonra gönderim yapabilirim ancak çekiliş yorum yapanlar arasından 2 kişiye olacak şekilde yapılacaktır. Konuyu erken açtığım için de kusura bakmayın lütfen 🙏
Çekilişyap’tan yorum yazan arkadaşların kullanıcı adlarını yazıp çekeriz üstad kazananlara da ödeme bana geldiği gibi yollarım.İsin kotusu sen secmen lazim. Cekilis konusu degil sanirim
Ya o anda mantıklı düşünemiyoruz işte 1400 lira diyosun içinde 50 liralık tam 28 KUPON var, düşünsene tek maçlık heyecan yerine 28 ayrı kupon yapabilirsin 28 ayrı kazanç olabilir umut olabilir ama o anda düşünemiyoruzYa geçen vbette kasayı 1400 yaptım gittim 2 orana bastım o da tekten yattı dost şans işte
Dostum sağolasın. Allah hepimizin gönlüne göre versinTebrikler kardes. Su kazanca dagıtım yapmaya gönlün olmus. O gönlüne göre versin Allah. Şansın daim olsun
Sansın sana su attıklarını kat kat geri çevirir umarım.Dostum sağolasın. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yada ihtiyacım olan 1200 liraydı mesela benim o an hiç değilse ihtiyacın olanı çekip kalanıyla devam etmek gelmiyor insanın aklına dost. Neden daha fazla kazanmıyım diye düşünüyo insan o anYa o anda mantıklı düşünemiyoruz işte 1400 lira diyosun içinde 50 liralık tam 28 KUPON var, düşünsene tek maçlık heyecan yerine 28 ayrı kupon yapabilirsin 28 ayrı kazanç olabilir umut olabilir ama o anda düşünemiyoruz
Amin dostum sağolasınSansın sana su attıklarını kat kat geri çevirir umarım.
Tebrikler hocamDostlar mobil ödeme yapmıştım siteye kusuruma bakmayın 48 saat sonra gönderim yapabilirim ancak çekiliş yorum yapanlar arasından 2 kişiye olacak şekilde yapılacaktır. Konuyu erken açtığım için de kusura bakmayın lütfen 🙏
Benim ihtiyacim yok acikcasi. Cok da istemiyorum ama hep ayni kisiler kazaniyor. Adi sani duyulmamis kisiler kazansin azicik ) Olurda ben kazanirsam kupon yapip hepsini dagitacamHaklısın dost. Öğlen 3’e kadar yazan dostlardan iki kişiye diyelim o zaman
Bende aynı şekildeBenim ihtiyacim yok acikcasi. Cok da istemiyorum ama hep ayni kisiler kazaniyor. Adi sani duyulmamis kisiler kazansin azicik ) Olurda ben kazanirsam kupon yapip hepsini dagitacam
Şimdi uyayan arkadaşlar da vardır dostum yarın ben uyandığım gibi konuyu tekrar hortlatırım yazan olursa konuya öğlen 3 gibi çekilişi yaparız dostumYine işine karışmak gibi olmasın ama yararlancak şanslı 2 kişi zamanı biraz kısaltsan daha iyi bence diğer arkadaşlar ne der bilmem ama yinede sen bilirsin
Sağolasın dostTebrıkler dostum