Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dişinize İyi Bakın

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,455
1,712
113
İzmir'de geçen ay kampanya vardı komple ağız 50k yapıyorlardı klinikte

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,428
15,149
113
Bugün itibari ile diş fircalamamanin zararı olarak 120 bin TL ye 3 ay sürecek diş tedavisine girdim (nerdeyse tüm dişler) bir araba parası benim gibi hem maddi hem sağlık sorunu yaşamamak istemiyorsanız dişlerinize iyi bakın agalarim

(Devlet hastanesi olduğu için 120 özel hastaneler 200 250 istiyordu )
Harbi mi diyorsun Ben Temelli bitmişim o zaman

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
738
93
Ben alman implantı ve zirkonyum yaptırmistim 10 bin TL'ye zamanında şimdi 150 bin TL'ye kadar dayanmış

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,253
51,246
113
beni,m de ön alt di,şler hep siyah çizgiler oldu diş taşı temizliği yaptıracam dişler hep dert ya
Valla kardeş ben onu 15 sene önce falan bı yaptırdım çok pişmanım 15 senede dişler döküldü gitti sonradan duydumki o temizleme işi dişin direncini azaltıyor dışı zayiflatiyormus.gercekten çok pişmanım özellikle azı dislerim hep gitti sanırım 3 azindisim sağlam.sen iyi bı araştır öyle karar ver.gerekirse sapsarı dış ile gez ama dişin sağlam olsun.beni kimse uyarması bende araştırmadım çok pişmanım.dis çok önemli yemekleri doğru düzgün cigneyemeden yutmak çok rahatsız edici bisey

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,270
1,198
113
Valla kardeş ben onu 15 sene önce falan bı yaptırdım çok pişmanım 15 senede dişler döküldü gitti sonradan duydumki o temizleme işi dişin direncini azaltıyor dışı zayiflatiyormus.gercekten çok pişmanım özellikle azı dislerim hep gitti sanırım 3 azindisim sağlam.sen iyi bı araştır öyle karar ver.gerekirse sapsarı dış ile gez ama dişin sağlam olsun.beni kimse uyarması bende araştırmadım çok pişmanım.dis çok önemli yemekleri doğru düzgün cigneyemeden yutmak çok rahatsız edici bisey
hassaslaştığını söylüyor millet de ama böyle de kötü görüntü çok aradayım.Sana geçmiş olsun bu arada

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,824
1,401
113
Ben de kanal tedavisine gitmiştim 2 saat sürmustü hemşire değdirip duruyordu bedenini, sanırım acım hafiflesin diye kendisine bu rol verilmişti

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,947
3,004
113
Hazır bunu görmüşken fırçalim şimdi

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,502
2,210
113
Yok ya erkekti uzman, kadın da diş teknikeri mi ne yanında eskort yapıyordu
şaka bi yana diş çekimi harici erkek doktora gitme kadınlar dolgu ve kanal konusunda erkeklere nazaran daha estetik davranırlar ama kesinlikle diş çekimine gitme kıra kıra dişi zorla çıkarır içinde bile bırakabilir

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Bugün itibari ile diş fircalamamanin zararı olarak 120 bin TL ye 3 ay sürecek diş tedavisine girdim (nerdeyse tüm dişler) bir araba parası benim gibi hem maddi hem sağlık sorunu yaşamamak istemiyorsanız dişlerinize iyi bakın agalarim

(Devlet hastanesi olduğu için 120 özel hastaneler 200 250 istiyordu )
Her gün olmasa bile en azından haftada 3-5 kere fırçalanmalı dişler