körüm 657 yi atta açtıralım gozlerı2gol lazım kör müsün dost
körüm 657 yi atta açtıralım gozlerı2gol lazım kör müsün dost
Mönşün atar abicimkupa maçlarındaki 1-1 skora ayar oluyorum ama inatla bozmayacağım kuponu
Kupon güzel para veriyorsa boz bana para atmana gerek yok dayı şaka maka ciddiyim içine sinen paraysa bozkupa maçlarındaki 1-1 skora ayar oluyorum ama inatla bozmayacağım kuponu
ya bırak bu ıslerı dost 10 lıra ıcın forumda 100 tane hesabın var sans carkını cevırıyonKupon güzel para veriyorsa boz bana para atmana gerek yok dayı şaka maka ciddiyim içine sinen paraysa boz
La olum bozmak iş degil yaa bozma aklına geldımı hep gelıo nedenseKupon güzel para veriyorsa boz bana para atmana gerek yok dayı şaka maka ciddiyim içine sinen paraysa boz
Biz sen miyiz dost eline ne geçerse 5 dkda rulete vericezya bırak bu ıslerı dost 10 lıra ıcın forumda 100 tane hesabın var sans carkını cevırıyon
betbox ve hiltonbetbeyler sağlam bi betco var mı bildiğiniz
Dengebete git dengeni koru dostbeyler sağlam bi betco var mı bildiğiniz
evet dost ben degılsın 657 yı 2 kere 300 300 5 orana vurursun senın tarzın buBiz sen miyiz dost eline ne geçerse 5 dkda rulete vericez
150dost hıc bu kadar kolay 657 lıramız olmamıstı
O kupon gelirse 657 lik roll aççam 10 k yapıp sana 30 tl sigara parası atıcam dostevet dost ben degılsın 657 yı 2 kere 300 300 5 orana vurursun senın tarzın bu
Sıranı bekle dost sana gelene kadar ne kalırsa artık
657 757 yap yeterO kupon gelirse 657 lik roll aççam 10 k yapıp sana 30 tl sigara parası atıcam dost
sağol dost 30 yeter bızeO kupon gelirse 657 lik roll aççam 10 k yapıp sana 30 tl sigara parası atıcam dost
Dayı tebrikler az para aldıysan dm atmana gerek yok herkes bizi erhan sanmasınKuponu bozdum beyler, az işim çıktı. @Umutks41 DM atıyorum sana. Hepinize iyi geceler, sevgiler
Kar kardır dayı h. GecelerKuponu bozdum beyler, az işim çıktı. @Umutks41 DM atıyorum sana. Hepinize iyi geceler, sevgiler