- 28,371
- 27,567
- 113
200k borç kapattık dostdistine ne versek 5 dk da won oluyo kestane ballı dost
200k borç kapattık dostdistine ne versek 5 dk da won oluyo kestane ballı dost
benım macda iy 0-2 olcakYok mu bi golumuz daha @flashscore ?
hamılton ılk yarı 2yı atrsa olur dostbu sefer olcak galiba bu işte bi yanlıslık olabılır @erhanbey22
yemınle param olsa dep 2 atar alırdım zatenhamılton ılk yarı 2yı atrsa olur dost
Ascı55 de görüşmeyeli iyice Mezarcı55 olmuşDost bakiyemiz 2858 bunun 2400ü seninmiş kalanı maç sahiplerininmiş diye söylediler
Dost inanma öyle şeylere max dağıtım 300₺Dost bakiyemiz 2858 bunun 2400ü seninmiş kalanı maç sahiplerininmiş diye söylediler
Boş yapma lan lale işine bak. Kimin ne oldugunu herkes biliyor biz senin gibi boş insan değiliz makara muhabbetdeyiz hadi yol al.Ascı55 de görüşmeyeli iyice Mezarcı55 olmuş
Yine 50 telelik konuştun şef bol şansBoş yapma lan lale işine bak. Kimin ne oldugunu herkes biliyor biz senin gibi boş insan değiliz makara muhabbetdeyiz hadi yol al.
senle ugrasmayı sevıyo dost ınsan sevdıgınle ugrasırmısBoş yapma lan lale işine bak. Kimin ne oldugunu herkes biliyor biz senin gibi boş insan değiliz makara muhabbetdeyiz hadi yol al.
Ulan hala gülebiliyor bi insanda hiç mi yüz olmaz gurur olmazBoş yapma lan lale işine bak. Kimin ne oldugunu herkes biliyor biz senin gibi boş insan değiliz makara muhabbetdeyiz hadi yol al.
Gol olunca yüksek gol sesi çıkaran bir uygulama varmi cnmUstalık budur aw Ekli dosyayı görüntüle 268703
Parmak at onada senide sevsinsenle ugrasmayı sevıyo dost ınsan sevdıgınle ugrasırmıs
Parmak at onada senide sevsin
Geliyo kafana 2 gün 😁Parmak at onada senide sevsin
Aynı tasdan su mu içtinizaramız ıyıdır dost az once bı 20lık kopardım
Sal beni birader 1000 kere mi dicez sana. benle ilgili hiç bişeye girme diye ne laf anlamaz insansın.Geliyo kafana 2 gün 😁