- 10,215
- 5,500
- 113
Dostlar yokmu şöyle bilim kurguya dayalı netflix de olan güzel bir dizi veya film
Dost anime önersene bak izleyip beğendigim animeleri biliyorsan onlar gibi bildigin varsa yazsana büyü odaklk animeler cok iyiBlue Eye Samurai animesini öneririm. Manga olarak ta Berserk tabi ki. Manga külliyatında çok özel bir yere sahiptir. Mangadaki neredeyse her bir kara kalem çizimi sanat eseri niteliğinde
Yalnız animelerde birçok şey kesilebiliyor ve manga serilerine göre epey eksik kalıyor. Örneğin Berserk mangası 376 bölüm fakat animesi çok daha kısası ve mangasındaki birçok çocuklara uygun olmayan yerler çıkartılmış.Dost anime önersene bak izleyip beğendigim animeleri biliyorsan onlar gibi bildigin varsa yazsana büyü odaklk animeler cok iyi
Solo leveling tarzida olur
Yok mangasini bitirdim zatenYalnız animelerde birçok şey kesilebiliyor ve manga serilerine göre epey eksik kalıyor. Örneğin Berserk mangası 376 bölüm fakat animesi çok daha kısası ve mangasındaki birçok çocuklara uygun olmayan yerler çıkartılmış.
Fakat iyi animeler arıyorsan Attack on Titan izleyebilirsin. Konusunda birçok gizem var ve bu sebeple izlemek baya sarıyor. Monster animesi de gayet iyi. Adalet kavramının tek düze olmadığını değişkenlik gösterebileceğini vs.... anlatıyor.
Komedi temalı animeler arıyorsan da One Punch Man ve Chainsaw Man izlemeni öneririm. Ama mangaları çok daha ileride tabi. Spy x Family animesi de iyidir
Solo leveling izliyorsan mangasını okumanı tavsiye ederim çünkü mangası çoktan final yaptı. Animesi hala çok geride
Cowboy Bebop ta müthiş bir anime. Tadı damağımda kaldı
Jujutsu Kaisen ve Demon Slayer animeleri de sürükleyici. Fakat bunlarda da mangaları daha ileride dolayısıyla animelerini izledikten sonra mangadan devam etmen gerekir
O zaman Demon Slayer izleyebilirsin. Tokyo Ghoul animesi de karakterin kendini geliştirdiği bir anime fakat bana biraz ergen animesi gibi geldi 😁 ama fena değilYok mangasini bitirdim zaten
One punch manda güzeldi de komediden cok bak nasil diyim hani ana karakterin böylr gucunu sakladigi sonradan guclu oldugu tarzlar varya onlar çok sarıyor
Anime mi o blue eye samurai anime gibi durmuyorO zaman Demon Slayer izleyebilirsin. Tokyo Ghoul animesi de karakterin kendini geliştirdiği bir anime fakat bana biraz ergen animesi gibi geldi 😁 ama fena değil
Blue Eye Samurai de çok güzel bir anime. Netflix yapımı. İmdb si de epey yüksek. 2. sezonunu iple çekiyorum
Animasyon. Netflix yapımı. Güzel o da. Sürükleyici baya. SıkılmazsınAnime mi o blue eye samurai anime gibi durmuyor
Olur olur izleriz reis 🧐 😇Ağa bu ara güzel film ve diziye denk gelmedim youtube a sardım. Güzel bi kanala denk geldim pek gidilmeyen yerlere gidiyor anlatımı güzel sardı beni bakmanı tavsiye ederim https://www.youtube.com/@boraarda @Daimon
Teşekkürler reis tavsiyen için 🧐Where Hope Grows
Umutların Yeşerdiği Yer
İnstagramda bir reelse denk geldim https://www.instagram.com/reel/C6WzD8AM9BA/?igsh=Mzl0cmJ1Y2VzZm5x onun üzerine filmi izledim konusu gibi kısa süreli de olsa farkındalık ve hayata daha güzel bakmama sebep oldu.. Boş vaktinde izleyebilirsin @Daimon
Link: https://www.fullhdfilmizlesene.de/film/umutlarin-yeserdigi-yer/
Benim filmi çektilerse bir izleyeyim, inşallah sonu güzel bitiyordur.God of Gamblers
Hacı sever misin bilmiyorum ben hep sağda solda duyardım fakat çok ön yargılı yaklaşmıştım hiç bilmediğim halde sonrasında bı iki bölüm izleyeyim dedikten sonra çok pişman oldum game of thrones denilen diziyi izlemeni şiddetle tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar The walking dead dizisini yeni bitirdim onun kadar iyi bir bir dizi film öneriniz var mı