- 27,804
- 27,140
- 113
Yunanlıları denize dökmüştük o zamanda kaybetti yazıyordu yanlarında tarih dekerrür eddi yineYok la guluom ama dmitrinin yanında kaybetti yasincs brestij kaybi oluor
Yunanlıları denize dökmüştük o zamanda kaybetti yazıyordu yanlarında tarih dekerrür eddi yineYok la guluom ama dmitrinin yanında kaybetti yasincs brestij kaybi oluor
Sabahtan beri büyü yapıyor arka plandaHelal dost sessizce takılıp robin hood gibi bi anda ortaya çıkıyorsun
Kanka Roll değilde kupon atcam birazdan@erantgil kardeşim gelir 500 atar şimdi herkes şok olur dost merak etme yaparız rollumuzu
Sanki biri haber veriyor dostSabahtan beri büyü yapıyor arka planda
Hg kardesim bırak kuponu 2 kere roll yap dedin teslim etmedik mi konusur musunKanka Roll değilde kupon atcam birazdan
Hakkını yemem yedirtmem😄 dediğin gibi 2 kere kasa verdim katlayıp döndün hatta kendinden fazla da forumda dagittinHg kardesim bırak kuponu 2 kere roll yap dedin teslim etmedik mi konusur musun
Beni övme dost roll paramı verHakkını yemem yedirtmem😄 dediğin gibi 2 kere kasa verdim katlayıp döndün hatta kendinden fazla da forumda dagittin
Kanka valla bi kuponum var onu yapip kacicam yoksa ayıp ediyorsunBeni övme dost roll paramı ver
Kendi kasası hariç her kasayı katlayabiliyor geçen bende verdim onuda katladıHakkını yemem yedirtmem😄 dediğin gibi 2 kere kasa verdim katlayıp döndün hatta kendinden fazla da forumda dagittin
Tamam dost şaka yaptık ama yine de ufak bir beklentiye girdikKanka valla bi kuponum var onu yapip kacicam yoksa ayıp ediyorsun