- 11,387
- 8,227
- 113
libertad kaçırmaaaaaaaa
Gol olursa dm den ulaşırsın kanka
[/QUOTE
Libertad maçı 2. Yarı çok sakin 1er isabetli şut var sadece
Cok değil kanka kasa güçlü degilduGgoooooooollllllllllaaaaazzzzooooo libertad macida ok kupon yeşil kardeş tbrkler bol şanslar.iyi kazanmissindir umarım sonradan aktı ama aktı sonuçta ne kadar kabız maç varsa koymuşsun kupona be terletti
Olsun kazandın sonucta.bikac defa daha donedin daha önce gördüm ama hep patlamıştı bu sefer oldu.bubarada gol olur 3.20 olmuştu o libertad macindaCok değil kanka kasa güçlü degildu
Aynen hep patlamistiOlsun kazandın sonucta.bikac defa daha donedin daha önce gördüm ama hep patlamıştı bu sefer oldu.bubarada gol olur 3.20 olmuştu o libertad macinda
Bro hiç bı bilgiye sahip değiliz nasıl yorum yapalım.bu forumda ben öyle bişey yaşamadım ama başka forumlarda böyle durunlarda üye hakkinise direkt banliyorlar.isleyisi su anda ne dir kiminle ne konuştun bilmem ama eğer böyle konulara bu durumu yazarsan burdanda ban yersinArkadaşlar 2 gündür adminlerden cevap bekliyorum başlamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Yazılımcı adamım resmen beni tahrik ediyorlar forumu hackleme için. bana dürüstçe biri yazsın. burada sponsor site paramı yedi hala da sponsor, biri dürüstçe yazsın bu sitede bu forumda adminelr bizden yana mı sitelerden yana mı? adminler surekli banliyor bir sonraki banlamada paradan da vazgeçeceğim ve gerekeni yapacağım.
Site hangisi ne sorun yaşadın bunları bilmeden nasıl yorum yapalımArkadaşlar 2 gündür adminlerden cevap bekliyorum başlamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Yazılımcı adamım resmen beni tahrik ediyorlar forumu hackleme için. bana dürüstçe biri yazsın. burada sponsor site paramı yedi hala da sponsor, biri dürüstçe yazsın bu sitede bu forumda adminelr bizden yana mı sitelerden yana mı? adminler surekli banliyor bir sonraki banlamada paradan da vazgeçeceğim ve gerekeni yapacağım.
Bol şanslar dilerim ⭐🙏Arkadaşlar kupon tutarsa 2 kisiye dm den ulaşılır..
Ekli dosyayı görüntüle 616196Ekli dosyayı görüntüle 616197