Bol sans kardes,umarim yanilmazsin3 maçada aşırı güveniyorum umarım birisi patlatmaz gelirse akşam büyük çekiliş yapacağım takip edip destek verenlerdenEkli dosyayı görüntüle 253031
Bol şans dost3 maçada aşırı güveniyorum umarım birisi patlatmaz gelirse akşam büyük çekiliş yapacağım takip edip destek verenlerdenEkli dosyayı görüntüle 253031
Bol şanslar3 maçada aşırı güveniyorum umarım birisi patlatmaz gelirse akşam büyük çekiliş yapacağım takip edip destek verenlerdenEkli dosyayı görüntüle 253031
Bol şans dost3 maçada aşırı güveniyorum umarım birisi patlatmaz gelirse akşam büyük çekiliş yapacağım takip edip destek verenlerdenEkli dosyayı görüntüle 253031
dostum tebik ediyorum başlar başlamaz yedi monaco siksen daha yenemez bayada yüklü bastık geçmiş olsun neysemonaco kazanırsa gelir üçüncü lig takımına bile kaybedebilir zerre güvenilmez bir takım
nefesi kuvvetli,abdestli biri varsa üflesin monacoya gelsin arkadaşın kupondostum tebik ediyorum başlar başlamaz yedi monaco siksen daha yenemez bayada yüklü bastık geçmiş olsun neyse
Bol şanslar reis3 maçada aşırı güveniyorum umarım birisi patlatmaz gelirse akşam büyük çekiliş yapacağım takip edip destek verenlerdenEkli dosyayı görüntüle 253031
Bol şanslar3 maçada aşırı güveniyorum umarım birisi patlatmaz gelirse akşam büyük çekiliş yapacağım takip edip destek verenlerdenEkli dosyayı görüntüle 253031
Bol şanslar Kral3 maçada aşırı güveniyorum umarım birisi patlatmaz gelirse akşam büyük çekiliş yapacağım takip edip destek verenlerdenEkli dosyayı görüntüle 253031