- 6,915
- 4,717
- 113
Tek golden yatar bu kupon
resim senin mi avatardaki ....fenasi)))sana kalırsa ulsan yenilmezdi asdkaslfaskl
dayıcım 37 yaşındasın biraz olgunlaş rica ediyorumresim senin mi avatardaki ....fenasi)))
yeğenim profilimi incelemişdayıcım 37 yaşındasın biraz olgunlaş rica ediyorum
dostum saygı çerçevesinde yorum yaparsan sevinirim şakanın da bir dozu vardıryeğenim profilimi incelemiş
o bana dayı demiş ben ona yeğen !ne var bundadostum saygı çerçevesinde yorum yaparsan sevinirim şakanın da bir dozu vardır
dostum yorumlarına dikkat edersen sevinirim..Konu daha fazla uzamasın.o bana dayı demiş ben ona yeğen !ne var bunda
Gooooooool kaldık son macagooooooool .D
Abı demıstım sonlarda atarık dıyeoh beeeeeeeeeeeeee bu neydi lannnnn
Insalllah dıger macta boyle olurtertemiz attı ama ha
yorgunluktan defans bile baktı..adam misafirliğe gider gibi gitti kaleye usulca...)) tebriklertertemiz attı ama ha
ne çok sevenin varmış be kardeşim valla son maçında gelir inşallah hastam var doktora götürmesem takip ederdim valla kontrole götürmem lazım bol şans tekrardantertemiz attı ama ha
geçmiş olsun sen hallet işini gücünü aklımdasınne çok sevenin varmış be kardeşim valla son maçında gelir inşallah hastam var doktora götürmesem takip ederdim valla kontrole götürmem lazım bol şans tekrardan