Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dolandırıcı üye ifşa etmeliyim biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Edebiyat yapmalan burda hiç tanımadığın adamdan para iste ben mi hayırsız yardım edecek olsam gider ihtiyacı olana ederim senin gibi kumarbaza degil
Sen buraya gelip neyi kanıtlamaya çalıştın ben hala onu anlamadım?

Suç diyorsan mesela ban mı istiyorsun? @Shellac 'ı etiketle mesela ya da direkt yönetime bildir onlar karar versin.

Adam burada parasına "ÇÖKENLERİ" ifşalıyor sen de karşılık olarak onun para "İSTEMESİNİ". Aradaki farkı 10 yaşındaki çocuk anladı ama sen diretiyorsun.

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
@Rastaman35 yav bu yuksek ihtimalle cebindeki son parayi kaybetmis catcak yer aliyor cevap verme gider birazdan
Kanka yok kızdığım nokta şu ben hiç istemedim falan dedim mi konuda yada benim cebimde hep para var falan dedim yada benden 5-10 lira isteyen bir insanı mi paylaştım ben sözünde durmayan iki insanı paylaştım güvenmeyin diye

Samet5555

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
517
52
28
Sen buraya gelip neyi kanıtlamaya çalıştın ben hala onu anlamadım?

Suç diyorsan mesela ban mı istiyorsun? @Shellac 'ı etiketle mesela ya da direkt yönetime bildir onlar karar versin.

Adam burada parasına "ÇÖKENLERİ" ifşalıyor sen de karşılık olarak onun para "İSTEMESİNİ". Aradaki farkı 10 yaşındaki çocuk anladı ama sen diretiyorsun.
Kardeşim bana göre vermeside istemesinde yanlış bile ispatlamaya çalışmadım o insanların yaptığı yanlış bununkide yanlış onu gösterdim

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,823
864
113

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Kardeşim bana göre vermeside istemesinde yanlış bile ispatlamaya çalışmadım o insanların yaptığı yanlış bununkide yanlış onu gösterdim
Kardeş ben senden istediğimde uyarıldım ki zaten senden istediğim için de pişmanım zaten orası ayrı da sen anlayamadın konuyu hala

Krkmz4242

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,534
910
113
Kardeş ben senden istediğimde uyarıldım ki zaten senden istediğim için de pişmanım zaten orası ayrı da sen anlayamadın konuyu hala
Tamam iste yönetime de bildirmiş arkadaş, uyarıda almışsın. Daha derdin ne onu anlamadık biz ? Çok kaybı var sanırım bugün. Çatacak yer arıyor

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,823
864
113
@Samet5555 kardes okuma yazmami bilmiyorsun yoksa beynin algilamiyormu okudugu adam demiski ben verdim alamadim siz vermeyin sende gelmis burda sende benden istedin yaziyon sence burda mantikli birsey mi yazmissin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...