Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıcılık Taktikleri Hakkında

erdincmelik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
161
43
Merhaba arkadaşlar az önce bana WhatsApptan bir mesaj geldi. Ve (pulibet) sitesinin müşteri temsilcisi Serkan diye kendini tanıttı. Ardından happy hours saati içinde yatırım yaparsam 100 de 100 çevrimsiz bonus alacağımı söyledi. Bide 3000 liraya kadar alabileceğimi söylüyor. Ve sadece 1 defaya mahsus diyerek inandırıcılığı artırmaya çalışıyor. Dolandırıcı olduğunu anladım. Ardından Site mı dolandırıcı kişi mi öğrenebilmek için sitenin canlı desteğine bağlandım. Siteyi bilmiyorum fakat bu kişi siteninde adını kullanan bir dolandırıcı. Bunlara inanan insanlar var ki bunlar bu tür işlere kalkışıyor. Muhtemelen inansaydim yatırım için bana WhatsApp üzerinden papara numarası atardı. Diyeceğim şu ki beyler dikkatli olalım. Bu tür insanlara para kaptırmayın.

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,567
751
113
Merhaba arkadaşlar az önce bana WhatsApptan bir mesaj geldi. Ve (pulibet) sitesinin müşteri temsilcisi Serkan diye kendini tanıttı. Ardından happy hours saati içinde yatırım yaparsam 100 de 100 çevrimsiz bonus alacağımı söyledi. Bide 3000 liraya kadar alabileceğimi söylüyor. Ve sadece 1 defaya mahsus diyerek inandırıcılığı artırmaya çalışıyor. Dolandırıcı olduğunu anladım. Ardından Site mı dolandırıcı kişi mi öğrenebilmek için sitenin canlı desteğine bağlandım. Siteyi bilmiyorum fakat bu kişi siteninde adını kullanan bir dolandırıcı. Bunlara inanan insanlar var ki bunlar bu tür işlere kalkışıyor. Muhtemelen inansaydim yatırım için bana WhatsApp üzerinden papara numarası atardı. Diyeceğim şu ki beyler dikkatli olalım. Bu tür insanlara para kaptırmayın.
bu şekilde dolandırma girişimi olmasa bile telefonla arayıp davet eden siteler sıkıntılı oluyor

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,020
9,717
113
Dalgaya aldaydın :₺ ver papara numaranı deyip :₺ attım diye :)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
Başlık bence dikkat dolandırıcılık girisimi diye olsa daha güzel olurdu başlığa baktığımda dolandırıcılık taktikleri Hk. İlk başta şey anladım vay be dolandırıcılık taktikleri ne mi başladık bı de gibi :)

erdincmelik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
161
43
Bide engelledi benibeni tanımıyorlar fakat bana özel promosyon yapmayı biliyorlar

Ekli dosyalar

erdincmelik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
161
43
Başlık bence dikkat dolandırıcılık girisimi diye olsa daha güzel olurdu başlığa baktığımda dolandırıcılık taktikleri Hk. İlk başta şey anladım vay be dolandırıcılık taktikleri ne mi başladık bı de gibi :)
Daha güzel dikkat çekiyor ama böyle olunca

Starmet34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
922
298
63
Kaldı mı halen sütçü tosuncuk veryasyonu na inanan ahmaklar