Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıcıyı Nasıl Taklaya Getirdim Part 2 ( İtiraflı :D )

kaann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,321
982
113
Bıkmıyorlar ve yine mesaj geldi. Ve geçen ki çok beğenildiğinden part 2'yi çekmek istedim :D İlkinde kadın çıktı ve benimle görüşme yapıldığını görüntüledi ekrandan ve suratıma kapattı. Sonrasında tekrar aradım ve bir erkek çıktı. Asıl olayları ondan sonra onun ağzından dinleyin :D

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,809
1,231
113
Bu adiler belli ki numara değişiyorlar datadan herkese atıyorlar sürekli mesajları. Onlar attıkça ben de ararım güzel malzeme çıkarsa atarım size eğleniriz ahahaha :D
Bunlar nerden buluyorlarmış numaralarımızı böyle banada geliyor devamlı aynı yerden

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,109
2,650
113
Bıkmıyorlar ve yine mesaj geldi. Ve geçen ki çok beğenildiğinden part 2'yi çekmek istedim :D İlkinde kadın çıktı ve benimle görüşme yapıldığını görüntüledi ekrandan ve suratıma kapattı. Sonrasında tekrar aradım ve bir erkek çıktı. Asıl olayları ondan sonra onun ağzından dinleyin :D

:D
düşüyorlar mı buna diye sorduğunda karşı taraf ne cevap veriyor.
Orayı bir yazsana dost bir türlü duyamadım amk :D
Bir de finalde hayatlarına tecavüz ettiğinde ne cevap veriyor :D

kaann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,321
982
113
Düşüyorlar mı buna diyorum. Anasını bile s*kiyoruz sen ne diyosun diyo.
Sonda da hayatınızı s*im dediğimde ya bi s*tir git diyip gülüyor.

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,395
10,246
113
Günde 10 kişi 45 k paraya bak

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
olum çok gamsizlar ibnenin konusmasina bak bı yumrukluk işi var lale pişmiş kelle gibi konuşuyor

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
333
133
43
Geçen bana da geldi mesaj , aradım, açmadılar. Ayarladım ekran kaydı falan almak için ama açmadılar. 🤣🤣

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
333
133
43
Ağır ceza diyor adiler. Bilmeme rağmen dolandırıcı olduklarını saniyelik bir heyecan yaşadım.