- 900
- 157
- 43
ekran foto attı yalan degıl ccıddıydı casıonoda yaptı hatta . nıye o kadar kısıden tavsıye alsın kı ozelden de donmedı zaten yalan olsa yalan derdı
Ben sana istesen 280.000 yazan ekran görüntüsü atayım hemen sen akıllı çocuktun ckekran foto attı yalan degıl ccıddıydı casıonoda yaptı hatta . nıye o kadar kısıden tavsıye alsın kı ozelden de donmedı zaten yalan olsa yalan derdı
fotoyu herkes atarda cıddı konustu herkesten tavsıye aldı cekımı nasıl yapayım dıye casınoda yukselmek kolay zaten hılesını bılırsenBen sana istesen 280.000 yazan ekran görüntüsü atayım hemen sen akıllı çocuktun ck
140.000 kazanmış ama deneme bonusu peşinde sen nasıl ikna oluyorsun hala ck valla şaşkınım sanafotoyu herkes atarda cıddı konustu herkesten tavsıye aldı cekımı nasıl yapayım dıye casınoda yukselmek kolay zaten hılesını bılırsen
3 ay onceydı para degın nedırkı su gıbı bıter hemen140.000 kazanmış ama deneme bonusu peşinde sen nasıl ikna oluyorsun hala ck valla şaşkınım sana
Git uyu ck3 ay onceydı para degın nedırkı su gıbı bıter hemen
la bunu bızım eve kus dıye kafesemı koysam kararsızım suan
Hesap numarasını versin ben size halasının adını söyleyeyim.Adamın geçim kapısı olmuş asıl gönderen arkadaş isim soy isim atsın bilelim açıkçası ben ulaşırım o serefsize burada poliste oyun oynuyor copcude
adam dileniyor ama iphone kullaniyorEkli dosyayı görüntüle 2893 Ekli dosyayı görüntüle 2894 Adam forumda konuları okuyor, ama hangi Nickle geldiğini tespit ettim. Ama götü yiyip erkek gibi cevap veremiyor. Twitter’dan bana yazmış.
Sponsor burodan TC no falan alin ihbar webten şikayet edelim topluEkli dosyayı görüntüle 2893 Ekli dosyayı görüntüle 2894 Adam forumda konuları okuyor, ama hangi Nickle geldiğini tespit ettim. Ama götü yiyip erkek gibi cevap veremiyor. Twitter’dan bana yazmış.