- 2,443
- 729
- 113
Geceden beri dolar ve euro bu kadar artar mı ya ??
Su uyur dolar uyumaz
Su uyur dolar uyumaz
Darbe ? İnandın mı ? TmmDarbeyle yıkamadılar ekonomiyle yıpratmaya çalışıyolar herzaman bilindik senaryo emperyalist güçlerin oyununada kimileri seviniyo bizim halkımız kendiyle bir kere barışık değil neden karıştırmasınlarki ortalığı
6.09 yazmışsın da 5.89 dolar amacin ne senin ? siyaset yapma amacin belli ama gerek yok . dua et 10 tl olsun diye sen hatta hatim indir belki 20 tl olurTez zamanda 10 lira olur İNŞALLLLAAAAHHHH
Amin
Hatırliyorum ama Erdoğan döneminde nedense herşey var ülke battı batacak ama kimsenin umrunda değil damat bey saha saha kaldirdi ekonomiyi sizlerde memnunsunuz tabi ekmek 3 lira olsun benzin 8 lira olsun koyun gibi gidip gelinHı hı tabi anasayıda fırtlatıyolardı hatırlarsan çok özgürlükçü bi dönemdi
Birlik beraberlikten bahsediyorsun ama rahmetli Ecevit'i,Clinton'a karşı görüntüsü ile hor görüyor aşağılıyorsun.Senin o aşağılamaya çalıştığın Ecevit var ya Türk siyasi tarihinin en beyefendi en dürüst siyasetçisidir.Ve Cumhuriyet tarihimiz boyunca Atatürk'ümüzden sonra toprak kazanan tek liderdir.( KIBRIS ).Bu arada kömür yardımınız yarı yarıya düşecekmiş haberiniz olsunBöyle durmadık ya karşısında parayla terbiye etmeye çalışıyo amk Abd si
Öyle ölmez reis kafasına kürekle vursaydın ))Birlik beraberlikten bahsediyorsun ama rahmetli Ecevit'i,Clinton'a karşı görüntüsü ile hor görüyor aşağılıyorsun.Senin o aşağılamaya çalıştığın Ecevit var ya Türk siyasi tarihinin en beyefendi en dürüst siyasetçisidir.Ve Cumhuriyet tarihimiz boyunca Atatürk'ümüzden sonra toprak kazanan tek liderdir.( KIBRIS ).Bu arada kömür yardımınız yarı yarıya düşecekmiş haberiniz olsun
Orası , burası yok.. Dolar 6 olmuş.burasını siyaset sayfası mi
6.09 yazmışsın da 5.89 dolar amacin ne senin ? siyaset yapma amacin belli ama gerek yok . dua et 10 tl olsun diye sen hatta hatim indir belki 20 tl olur
eziklikmiş.. sevgili tereyağ;Böyle durmadık ya karşısında parayla terbiye etmeye çalışıyo amk Abd si
Başkan Blues arkadaş aleni hakaret ve küfrediyor.ya bu akiti banlayın yok eğer küfür sebestse bu makarnacıya haddini bildireceğim.5 dakika bekleyeceğim.lütfen gerekeni yapın bu arkadaşa.Hassiktir lan boş adam
Bizim Allah'ımız var amaHatırliyorum ama Erdoğan döneminde nedense herşey var ülke battı batacak ama kimsenin umrunda değil damat bey saha saha kaldirdi ekonomiyi sizlerde memnunsunuz tabi ekmek 3 lira olsun benzin 8 lira olsun koyun gibi gidip gelin
Sen G.. Kıllarindan misin ?Hassiktir lan boş adam