- 4,900
- 2,447
- 113
3-1 Dortmund alacak
hadi bayiyeee kossssİlk yarı 3 gol olur
Tebrikler geldimaç aşırı hareketli ama sonuca gidemiyor kimse
teşekkür ederim hocamTebrikler geldi
kral bence böyle biter maç bayern de zorlamaz fazla puan farkını açmak için her şey münihin istediği yöndeSancho oyuna girmesi lazım atarsa o atar 1-1 biter bu mac
Öyle bitti fazla gol olmayacagini yazmıştım ama Bayern in kazanması benim için sürpriz oldukral bence böyle biter maç bayern de zorlamaz fazla puan farkını açmak için her şey münihin istediği yönde
Bildin helal olsun2/2 olur maç ilk yarı sonlarına dogru Bayer atar öyle biter benim tahminim
İşimiz bu reiz... Kimse eleme su dökemez hep kazanıyorumBildin helal olsun
daim olsun reisİşimiz bu reiz... Kimse eleme su dökemez hep kazanıyorum
Ama nedense maç bittikten sonra yazmışsınİşimiz bu reiz... Kimse eleme su dökemez hep kazanıyorum
Maç başlamadan önce herkes yazar önemli olan maç bittikten sonra yazmak bak balım benden başka maç bittikten sonra yazan var mı... Ben buna profesyonellik, kalite, ISO2001, nebileyim işte Bi şeyler derim.... PefffffffffAma nedense maç bittikten sonra yazmışsın
Helal sana ben de Union-Berlin iy kg var diyorum bakalım noolcakMaç başlamadan önce herkes yazar önemli olan maç bittikten sonra yazmak bak balım benden başka maç bittikten sonra yazan var mı... Ben buna profesyonellik, kalite, ISO2001, nebileyim işte Bi şeyler derim.... Pefffffffff