- 71,409
- 43,922
- 113
Bol şanslarBugün öldüm dirildim gömüldüm geri doğdum ipten döndüm tak olarak böyleydi .
Kuponumu yaptım sigaramı yaktım takip eden bir dostuma ulaşırım bol şanslar .Ekli dosyayı görüntüle 320144
agacım tutsun da tek sen bugün kimseyi görmesen de olur. hepimizi yaşlandırdın awBugün öldüm dirildim gömüldüm geri doğdum ipten döndüm tak olarak böyleydi .
Kuponumu yaptım sigaramı yaktım takip eden bir dostuma ulaşırım bol şanslar .Ekli dosyayı görüntüle 320144
aga geçen forumda vardı. hepsiburada'dan razer gold alıp nybogames mi ne var ona satıyolarmış. biraz giriyo ama tek çözüm şimdilik oPokusun wk hiçbir yere yatırım olmuyor boşa kürek çekiyoruz
50₺ pokus alıyor 60₺ de oraya vereceğiz iyice battık wkaga geçen forumda vardı. hepsiburada'dan razer gold alıp nybogames mi ne var ona satıyolarmış. biraz giriyo ama tek çözüm şimdilik o
aga pokus yapana kadar tek taksit telefon al. daha uyguna gelir50₺ pokus alıyor 60₺ de oraya vereceğiz iyice battık wk
HShahahahwhshwjkdkwdagacım tutsun da tek sen bugün kimseyi görmesen de olur. hepimizi yaşlandırdın aw
Mobil ödemeyle mi yapıyorsun oraya ödemeyiaga pokus yapana kadar tek taksit telefon al. daha uyguna gelir
yok mağazadan git al . limitin ne kadarsa işte ona göre uydur. benim en son baktığımda 10k limit vardı mesela telefon almak içinMobil ödemeyle mi yapıyorsun oraya ödemeyi