- 71,432
- 43,937
- 113
DevaaaamkeBu kupon won yazar reis
DevaaaamkeBu kupon won yazar reis
Gelir abim içini ferah tutİlk yarı santa Fe alır ve Gsw -1,5 ilk çeyrek gelmez wk ama bastık
gsw yrrk gibi oynuyorGelir abim içini ferah tut
Millonarias atsa da olur isterse hakem atsın 2 gol çıksın da dostsanta fe ilk yarı 1 gol alalım
Dost asya bahsi bu olay. 3 üst dersen 3 gol olunca paran iade olur 4 gol olursa kazançDostlar ben maça 3.5 üst yerine 3 üst oynamisim şuanda 3 gol oldu ama baktığım parayı geri verdi kazanç nasıl olacak aydinlatin beni teşekkürler
3.5 alt deseydin de iade olurdu mesela . Asya bahsinde o bastığın mesela baskette 70 üst dedin 70 sayı çıkarsa bastığın tutarı geri öder sanaDostlar ben maça 3.5 üst yerine 3 üst oynamisim şuanda 3 gol oldu ama baktığım parayı geri verdi kazanç nasıl olacak aydinlatin beni teşekkürler
Anladım dostum bastıgım parayı geri verdi zaten şimdi kazanç düşmüyor değilmi aynı orandan hesaplarDost asya bahsi bu olay. 3 üst dersen 3 gol olunca paran iade olur 4 gol olursa kazanç
iade olur kanka 3 golde 3 üst girdiysenDostlar ben maça 3.5 üst yerine 3 üst oynamisim şuanda 3 gol oldu ama baktığım parayı geri verdi kazanç nasıl olacak aydinlatin beni teşekkürler
1 orandan sayılır dost o iade olan maçAnladım dostum bastıgım parayı geri verdi zaten şimdi kazanç düşmüyor değilmi aynı orandan hesaplar
yok kanka 4 gol olsaydı o orana göre paran düşerdi en kötü 3 gol olduğunda paranı geri alıyosun mantık o yaniAnladım dostum bastıgım parayı geri verdi zaten şimdi kazanç düşmüyor değilmi aynı orandan hesaplar
gsw toparladı. tepetaklak gidiyoduk yine1 orandan sayılır dost o iade olan maç
Devaaaam kalan tek golgoollll mila attııı 1 0 deppp
Toparlasın gtlergsw toparladı. tepetaklak gidiyoduk yine