- 71,436
- 43,939
- 113
Oh Ulan ya aylarrrrr sonra forumda paylaştığım bi kupon geldi yav nasıl mutluyumm
Kazancın daim olsun dost nice wonlara 🌝Resmi won @Daimon erkenden yeşil yaptı anlamış zaten
@arkanabakma
@AnosValous
Dostlar emeğinizden ötürü çok teşekkür ederim her zaman beklerim.
Dm'den fix atarsanız sevinirim
TbrklerAllahım aylar sonra forumda paylaştığım bi kupon tuttu
Kazancın daim olsun reis 🧐Resmi won @Daimon erkenden yeşil yaptı anlamış zaten
@arkanabakma
@AnosValous
Dostlar emeğinizden ötürü çok teşekkür ederim her zaman beklerim.
Dm'den fix atarsanız sevinirim
Burayı düzenle 1 milyon kazanmış gibi güncellenir oda@Başkan konudan alakasız şu benim profilde yazan - 327 bin tl yi 0lasakkkk
Keşke atsam fazla fazla olsa da beee 3200 çektim 2300 eksiği kapadım 3 kişiye paylaştım cebime 600kaldıAlalım
Bunada sükür gülümKeşke atsam fazla fazla olsa da beee 3200 çektim 2300 eksiği kapadım 3 kişiye paylaştım cebime 600kaldı
Aynen öyle dayımBunada sükür gülüm
haydaaa vurgun büyük@Başkan konudan alakasız şu benim profilde yazan - 327 bin tl yi 0lasakkkk
Yok be dost onu öylesine dedim söylediğim gibihaydaaa vurgun büyük
Liste yok be dost 2 kişiye çam sakızı çoban armağanı ufak ödül gönderdim@dost kazancın daim olsun dost, kuponu ve gönderiyi takipteydim ama beni dağıtım listesine ekleme ben bugun iyi çekimler yaptımi ihtiyacı olan birine gitsin
Varsa verde açalım bekleme konusu@savaskurt sende kazanmalısın yesıl gormedık bekleme konularında
Roll yapam nonstop reıs sponsor oldu al kardesım vur kır parcala dedıVarsa verde açalım bekleme konusu