- 5,309
- 5,526
- 113
La bu dost forumun en cimri adamı bir ara roll kazanıp ödül diye adama 22 TL atmış bol şanslar yazmış birde
2 ekmek parası begenmiyon mu 2 tl paraustu bile varLa bu dost forumun en cimri adamı bir ara roll kazanıp ödül diye adama 22 TL atmış bol şanslar yazmış birde
Atmis ona bak dost buyuk miktar kazanmamistir yoksa atardi inan cimri biri degildirLa bu dost forumun en cimri adamı bir ara roll kazanıp ödül diye adama 22 TL atmış bol şanslar yazmış birde
NeyLa bu dost forumun en cimri adamı bir ara roll kazanıp ödül diye adama 22 TL atmış bol şanslar yazmış birde
Kendisi kuzenim oluyor haberiniz olsunAtmis ona bak dost buyuk miktar kazanmamistir yoksa atardi inan cimri biri degildir
Benden bahsetmiyorsun umarımLa bu dost forumun en cimri adamı bir ara roll kazanıp ödül diye adama 22 TL atmış bol şanslar yazmış birde
Bana demiyordurAtmis ona bak dost buyuk miktar kazanmamistir yoksa atardi inan cimri biri degildir
Ya kavga değilde hararetli sevismeyse ?bütün zevki bozdunuzUlan mahallenin bekçisi benim sanki ak yan komşu karısıyla kavga editor apartman yöneticisi beni sokuyor mevzuya
Ana kitap sövüyor adam karıya kanka ne sevismesiYa kavga değilde hararetli sevismeyse ?bütün zevki bozdunuz
Uffffff çok ateşli lan hard coreAna kitap sövüyor adam karıya kanka ne sevismesi
Sabri bey mi yoksaUlan mahallenin bekçisi benim sanki ak yan komşu karısıyla kavga editor apartman yöneticisi beni sokuyor mevzuya
Adam hakli 22 lira atmadin mi puhahaha@ÖmerBaba kanka sal da beni 😂😂
Çekiliş isteriz benide katacaksinSanırım maç bitince sonuçlanacak daha bakiyeye yansımamış.
Neyse çok bir şey kazanamadık ama @ÖmerBaba ya cevap olsun 1 dedik 2 kişiye ödül göndericem
Yaz da bilelim dost zaten elendik bide sen vurmaSanırım maç bitince sonuçlanacak daha bakiyeye yansımamış.
Neyse çok bir şey kazanamadık ama @ÖmerBaba ya cevap olsun 1 dedik 2 kişiye ödül göndericem