- 6,214
- 1,808
- 113
😔Az da sayılmaz 4 bet yani max verse gece gece 20 k çok güzel olurdu da ödediğine bak pçn sonra bakiye 1380 oldu onu da sweet yedi
😔Az da sayılmaz 4 bet yani max verse gece gece 20 k çok güzel olurdu da ödediğine bak pçn sonra bakiye 1380 oldu onu da sweet yedi
Slot para vermiyor dost 50 k aldıysa 5 k alırsın gerisi yalanAz da sayılmaz 4 bet yani max verse gece gece 20 k çok güzel olurdu da ödediğine bak pçn sonra bakiye 1380 oldu onu da sweet yedi
Aynen dost hepsi kurmaca 3.5 kisiye veriyorlar oda reklam niyetineSlot para vermiyor dost 50 k aldıysa 5 k alırsın gerisi yalan
Sonuç ?Az da sayılmaz 4 bet yani max verse gece gece 20 k çok güzel olurdu da ödediğine bak pçn sonra bakiye 1380 oldu onu da sweet yedi
12 saat oynat di 2 betden 200 tl kasa ile tam 12 saat 300 yukarı cikmadiAynen dost hepsi kurmaca 3.5 kisiye veriyorlar oda reklam niyetine
Dost gecen oyndm bende betgitte spine girdigi halde 29 tl para verdi12 saat oynat di 2 betden 200 tl kasa ile tam 12 saat 300 yukarı cikmadi
Yok dost ben inanmıyorumAma millete sorsan hep kazaniyorlar slottan nasil oluyrsa
Aynen 10 binlerce liralik oynuyrlar sonra bir 20 30 aliyrlr kazandk diyorlar bence yine bilmyrum ama slot hic oynanmaz yaniYok dost ben inanmıyorum
Bende dost bu kumarin herturlusunde oynatan kazaniyor malesefHicde kazanamadım dede bonanza prenses
Hayirli sabahlar dost grsmk uzere kibBende dost bu kumarin herturlusunde oynatan kazaniyor malesef
Iyi sabahlar dostHayirli sabahlar dost grsmk uzere kib