- 71,432
- 43,937
- 113
Taraf 50 eklemiş dardayız öylesine bi rolleyeceğim kendimi deneyeceğim takibe gerek yok bol şanslar.
Bol şanslar 3Taraf 50 eklemiş dardayız öylesine bi rolleyeceğim kendimi deneyeceğim takibe gerek yok bol şanslar.
Bol şanslar dostHadi bakalım
İkinci kez mi dost 😀Bol şanslar dost
Nabayım dost canım sıkılıyor cepte 5krş yok evde tekim saçım sakalım birbirine girmiş halde saldım iyiceİkinci kez mi dost 😀
Çalışsana dostNabayım dost canım sıkılıyor cepte 5krş yok evde tekim saçım sakalım birbirine girmiş halde saldım iyice
Çalışıyorum pazarda yetmiyor valla Artı paraya bulaştım 2k ekside yim bonanza sağolsunÇalışsana dost
Dost o maç ikinci yarıyı dep kazanırColo Colo golll 0.2
2 bin borç değil dost 5 günde ödersinÇalışıyorum pazarda yetmiyor valla Artı paraya bulaştım 2k ekside yim bonanza sağolsun
İnşallah dost ama ben aldığım parayla iddia oynuyorum sıkıntı orda 🙂2 bin borç değil dost 5 günde ödersin
Oynama agam bütçene göre yapacaksın bu işi gelip giden bi para yoksa girmeyeceksin hiç,İnşallah dost ama ben aldığım parayla iddia oynuyorum sıkıntı orda 🙂
Bol şans dostumTaraf 50 eklemiş dardayız öylesine bi rolleyeceğim kendimi deneyeceğim takibe gerek yok bol şanslar.