- 71,432
- 43,937
- 113
Para yok ki asılalım 1 2 k misli attıklarım ilk maçtan yatıyor 50 60 tl bastıklarım böyle oluyorEvet Hatri sayılır oranlar gayet iyi
Para yok ki asılalım 1 2 k misli attıklarım ilk maçtan yatıyor 50 60 tl bastıklarım böyle oluyorEvet Hatri sayılır oranlar gayet iyi
Bol şans dost 1 er gole kaldıTakip eden 1 kişiye ulaşırım
Bol şanslar
Evet reisBol şans dost 1 er gole kaldı
EyvallahBol şans dost 1 er gole kaldı
Sağol dost sana daBol şanslar dost
Ona ben çok kıl oluyorum ya bu kesin gelir diyip misli girdiğim kupon yatıyor ulan acaba gelir mi diye tereddüt ettiklerim ışık hızında geliyorPara yok ki asılalım 1 2 k misli attıklarım ilk maçtan yatıyor 50 60 tl bastıklarım böyle oluyor
Evet öyle geçen ki o 2 maç olan kupon vardı ya ona çok emindim kredi kartından 1400 çekip bastım ona 3400 lira para veriyordu gitti yattı bk gibiydiOna ben çok kıl oluyorum ya bu kesin gelir diyip misli girdiğim kupon yatıyor ulan acaba gelir mi diye tereddüt ettiklerim ışık hızında geliyor
Kötü olmuş ama oluyor maalesef yapacak bişey yokEvet öyle geçen ki o 2 maç olan kupon vardı ya ona çok emindim kredi kartından 1400 çekip bastım ona 3400 lira para veriyordu gitti yattı bk gibiydi
1er gol kaldıbazı maçlar görünmüyor görünenler tutmuş ne oldu bu dost
Tamam cano bol şans sana takipteyim@AnosValous agam buralar sana emanet benim portobetten alınacak intikamım var geldiğimde wonlamış olur umarım, wonlarsa dm atarım benim dm kapalı
Avusturyaya kaldi hadi bakam1er gol kaldı
Gürcistan İskoçya kg var oynadık
Avusturya maçı 2.5 üst oynandı