Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / Xxl Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,023
9,642
113
Bol şans kardeşim böyle kombolari 3 4 maç daha ekleyip youwinden denesene çok çok artısı var zaten 2 güne yaymissin 3 güne yayıp daha rahat olur hem extra kazanç daha iyi olur senin için. Sadece tavsiye tabiki

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Bol şans kardeşim böyle kombolari 3 4 maç daha ekleyip youwinden denesene çok çok artısı var zaten 2 güne yaymissin 3 güne yayıp daha rahat olur hem extra kazanç daha iyi olur senin için. Sadece tavsiye tabiki
SAĞolasın önerin için çok teşekkğr ederim dikkate alacağım

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Yüzde 400 e kadar artıyor youwin de bol şanslar

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Ne kadar geç dost 2-3 saate okeyim ben hem daha iyi sıcağıyla kaybetmeyiz. AMa kaça kadar ödüyor 5 haneli rahat öder mi
Bu saatte çekim verirsen sabah 11 12 gibi sabah çekim verirsen en geç akşam üstü 4 5 e kadar

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Bazen de 1 saat de de gelebiliyor

Okndrms933

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
866
113
Bol sans dost az mac varmis 3 4 daha ekleseydin keske :))))

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,023
9,642
113
Ne kadar geç dost 2-3 saate okeyim ben hem daha iyi sıcağıyla kaybetmeyiz. AMa kaça kadar ödüyor 5 haneli rahat öder mi
6 haneli de bile sıkıntı yok kardeşim. Pazar gece veriyorum ya sabah 11 12 arası geliyor yada 4 5 de hesabında oluyor. Geç ödemesi böyle ama yıllardır bı çekimim red yemedi.