- 112
- 13
- 18
Şansın daim olsun hocam benimde 1100 TL borcum var nasıl cikicam bilmiyorum
Ben çekiliş hazırlanırken duş alıp geliyorum bazen acele ediyorum kuru yer kalıyor galiba çıkmıyorLa sansar selim yine sana çıktı
kazancın daim olsunArkadaşlar şu 1 hafta içinde 3 bin gitti sürekli zarar bugün ilk defa 500 artıdayım Allah tan yarın 3.200 maaş var yoksa halim dumandı destekleriniz için herkese teşekkür ederim Allah razı olsun.
Çekiliş için hersey yapılıyor payfix, cmt ve banka hesapları ile aktarimlar olucak
Holiganbetten oynadi çekmiştir tabi Kale diyolar sabanci da kalır holiganda kalmaz diyolarNe yaptın çekebildin mi
Gelecek ayAdam öğleye kadar dedi gün vermedi
Saza niye gelmedin soze niye gelmedin gündüz belli işin var gece niye gelmedinGelecek ay
gelir gönderir kardeş kaçacak göçecek biri değilSaza niye gelmedin soze niye gelmedin gündüz belli işin var gece niye gelmedin
Şeytana uyup kendini zora sokmasinda vermesede olur dayı zaten benlik bi durum yokgelir gönderir kardeş kaçacak göçecek biri değil
insanın aklına herşey geliyor değilmi o kadar uyardık artık kendi bilirŞeytana uyup kendini zora sokmasinda vermesede olur dayı zaten benlik bi durum yok
dostum Foruma en son öğlen girmiş @Beckham123 özelden yazıldı Foruma giriş yapınca cevap verir duruma göre gereken yapılır.@Shellac @Daimon @Scorfield bu arkadaş dün etkinlik yaptı şekil yaptı konustum kimseye göndermemiş ben onlarin adına yazayım benlik bir durum yok olabilir insanlik hali belki hata yapmıştır kaybetmiştir oynayıp ama dürüstce girip soylemesi gerekirdi kimse yemez bu saatten sonra her gün giren adam para dağıtacağı zaman başına bi iş gelmedi heralde yönetimin bilgilerine arz ederim