Yatmayan paran için dekontunu mail atıp ibanına talep edeceksin öteki türlü kaynayabilir aradahaftasonu için yine pyafixi kullanmam gerekecekde bu süre zarfında payco kullabailkir miyim onun yerine güvenilir midir?
birde bu ayın 1'inde yatmamaış param direk yatıp üzerine limitim yenilenecek di mi?
nasıl atıcam hocamLimit yükseltmek için mail yolla payfix e benim 750 den 1.5 olduydu
hocam hagni paranın yattığını bilmiyorum en son 6200 giriş oldu muhtemelen odur ama belki ondan 1-2 önce yatırımda gelmemiştir limit doldu diye ayın 1inde gözükmücek miYatmayan paran için dekontunu mail atıp ibanına talep edeceksin öteki türlü kaynayabilir arada
Payfix den desteğe yaz mail adresi veriyornasıl atıcam hocam
hocam bunlar önce hesap doğrula dediler.Payfix den desteğe yaz mail adresi veriyor
önce doğrulama yapman lazım arkadaşım.hocam bunlar önce hesap doğrula dediler.
hocam doğrulama olmuyor ön yüzü ve arka yüzü ışık hızında taradığı için onaylamıyor napıcam direk mail atsam golda yükseltirler mi ne yazmam lazım.önce doğrulama yapman lazım arkadaşım.
Payco cekbiri yardımcı olursa süper olur ya.
papara yada payco kullanmıyorsan eğer. maile at durumu anlat. kimlik ön arka.biri yardımcı olursa süper olur ya.
Payco kripto vs onlarca alternatif yöntem varbiri yardımcı olursa süper olur ya.